News

Emoţii mari pentru Piers Morgan! Fiul lui a prezentat simptome de infectare cu coronavirus

Emoţii mari pentru Piers Morgan! Fiul lui a prezentat simptome de infectare cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Realizatorul de televiziune a fost înnebunit să afle că fiul său cel mic e bolnav.

Piers Morgan (55) a trecut prin zile de groază cu fiul său, Albert (19), pe care îl credea infectat cu noul coronavirus. Băiatul său cel mic prezenta uşoare simptome similare acestei teribile boli, de la insuficienţă respiratorie şi până la pierderea gustului şi a mirosului. Din fericire, s-a dovedit a fi doar o simplă răceală, care însă a băgat în sperieţi toată familia.

Gazda show-ului Good Morning Britain de la ITV a făcut aceste mărturisiri în această dimineaţă, în cadrul unei discuţii legate de criza infectării cu COVID-19 pe care a avut-o cu partenera sa de pupitru, Susanna Reid - ea însăşi proaspăt revenită în studio după două săptămâni de auto-izolare, după ce unul dintre cei trei fii ai ei a prezentat simptome de infectare cu coronavirus.

La rândul său, pe lângă Albert, Piers Morgan mai are doi copii cu fosta soţie Marion Shalloe, pe Spencer (26) şi Stanley (22), şi o fiică de 8 ani, Elise, cu actuala soţie, Celia Walden.

Modifică Setările