News

Emoţionant! Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel în ziua nunţii

Emoţionant! Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel în ziua nunţii camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Vin Diesel a condus-o la altar pe fiica regretatului actor Paul Walker, colegul şi prietenul său din seria de succes ”Fast and furious”.

Deşi în film era un maestru al volanului, ironia sorţii a făcut să moară într-un accident auto care a înmărmurit lumea întreagă, în 2013. Paul Walker a împlinit 40 de ani cu câteva săptămâni înainte să-şi piardă viaţa în maşina unui prieten, în care era pasager. Modelul Porsche Carrera GT, condus de Roger Rodas - şi el mort în accident, s-a lovit de un stâlp şi a izbucnit în flăcări, în Santa Clarita, la 50 de kilometri de Hollywood.

Fiica actorului s-a căsătorit în acest weekend. Meadow Walker, în vârstă de 23 de ani, şi-a unit destinele cu tânărul Louis Thornton-Allan, la doar două luni după ce s-au logodit. Ceremonia de vis a avut loc pe malul Mării Caraibelor, în Republica Dominicană.

Printre invitaţii la eveniment ai cuplului s-au regăsit colegii lui Paul Walker din „Fast and Furious, printre care „soţia Mia” – actriţa Jordana Brewster şi Dominic Torreto – Vin Diesel.

Acesta a avut şi emoţionantul rol de a conduce mireasa la altar, lucru pe care de obicei îl face tatăl. În felul acesta, Diesel a fost ca un tată spiritual pentru Meadow, în una dintre cele mai importante zile ale vieţii.

Mirii şi-au jurat iubire eternă într-un cadru mirific, pe plajă, iar apoi nuntaşii au petrecut alături de miri. Meadow a trecut de la rochia preţioasă de mireasă la una scurtă, pentru a putea să se simtă în largul său la petrecere. De remarcat că seamănă mult cu regretatul său tată şi are o siluetă de model.

Mireasa a împărtăşit cu prietenii şi urmăritorii săi atât fotografii, de la frumosul eveniment, cât şi un filmuleţ.

Vin Diesel a emoţionat şi el, publicând pe pagina sa de socializare un omagiu pentru regretatul său prieten.

Comentarii

Modifică Setările