Kate & William

Emoţionant! Prinţul William s-a întors în locul în care a mers alături de mama sa, acum 24 de ani

Emoţionant! Prinţul William s-a întors în locul în care a mers alături de mama sa, acum 24 de ani

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au călcat pe urmele regretatei Prinţese Diana, vizitând spitalul pentru copii Evelina. Prinţul Marii Britanii a ajuns aici, pentru prima dată, acum 24 de ani.

Despre Diana se ştie deja că se implica activ în bunăstarea celor din jur şi că-şi dorea foarte mult ca cei doi băieţi ai ei să înveţe de mici frumuseţea care constă în a dărui timpul tău celor aflaţi în nevoie. Ei bine, William şi Harry au deprins aceste calităţile de la mama lor şi se implică astăzi în sute de evenimente caritabile.

Ieri, Prinţul William a vizitat un spitalul pentru copii Evelina, pe care, culmea, l-a vizitat pe când era doar un copil, alături de mama sa, Prinţesa Diana. El a vorbit despre sentimentele care îl încearcă vizitând acel loc la o distanţă de 24 de ani.

Pe atunci el avea doar 12 ani, iar frăţiorul lui 10. Însă, Diana a considerat important pentru ca cei doi băieţi ai ei, care cândva vor servi Marea Britanie, să aibă o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă nivelul de trai al celor nevoiaşi şi serviciile medicale de care beneficiază ei.