Gossip

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au despărţit din cauza unei alte femei

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au despărţit din cauza unei alte femei

E drept că zvonurile legate de despărţirea celor doi apar cu o frecvenţă anuală. Aşa că era de aşteptat ca şi anul acesta să se vorbească de o separare a celor care formează un cuplul din 2002. 12 ani de iubire şi nicio intenţie a lui Enrique de a o cere de nevasta pe fosta tenismană rusă.

Ei bine, potrivit presei spaniole, Enrique şi Anna s-au despărţit zilele trecute, la o săptămână după ce şi-au vândut şi locuinţa din Bay Point, Biscayne Bay, Miami, pentru suma de 10 milioane de euro. Ba mai mult, s-a vorbit de un divorţ între cei doi, deşi niciunul n-a confirmat vreodată că s-au căsătorit.

Tot presa din ţara lui Enrique susţine că există un motiv serios pentru ruptura dintre cei doi, pe numele lui Eiza Gonzalez, nici mai mult, nici mai puţin decât fosta iubită a actorului Liam Hemsworth. Actor care, la rândul lui, este fostul iubit al lui Miley Cyrus.

Ceva adevăr o fi în aceste speculaţii, mai ales că actriţa a postat pe contul ei de Instagram un fragment dintr-un concert al lui Iglesias, în care se poate vedea că acesta îi cântă câteva versuri din piesa "Bailando", în timp ce Eiza îl filmează cu telefonul.

Loading

Increíble concierto @enriqueiglesias la pase fenomenal! Felicidades!!