News

Enrique Iglesias este cel mai drăgăstos tătic. Cum s-a filmat alături de unul dintre gemeni!

Enrique Iglesias este cel mai drăgăstos tătic. Cum s-a filmat alături de unul dintre gemeni!

Enrique Iglesias a devenit tată pentru prima oară pe 16 decembrie, partenera sa de viaţă, fosta tenismenă Anna Kurnikova, aducându-i pe lume pe gemenii Nicholas şi Lucy, iar acum artistul le arată fanilor o latură a sa necunoscută. Se pare că artistul se descurcă de minune în rolul de proaspăt tătic, iar după ce el şi iubita sa i-au prezentat prietenilor virtuali pe micuţii lor, acum Enrique a distribuit pe contul său de Instagram un video în care apare alături de unul dintre gemeni.

Filmuleţul este adorabil şi îl înfăţişează pe tăticul Iglesias în timp ce "îl sufocă" cu sărutări pe unul dintre bebeluşi care este mirat de ceea ce se întâmplă. Tăticul s-a filmat probabil alături de fiica lui, Lucy, în timp ce o inunta cu zeci de pupici zgomotoşi pe toată faţa. Deşi nu a spus care dintre bebeluşi este în video, luându-ne după hainele roz în care copilul era îmbrăcat, putem presupune că este vorba de fetiţă. "Nu mă pot sătura de raza mea de soare", a scris artistul la video care a fost urmărit de milioane de fani.

Prietenii virtuali nu s-au putut abţine de la comentarii la văzut acestor imagini. "Acesta este un moment frumos tată - fiică, ea este adorabilă", "Îmi place să văd noi momente cu tine în calitate de tată!", au fost doar două dintre mesajele primite pe Instagram. 

Foto: Instagram

Modifică Setările