News

Era actriţa de telenovele preferată de toţi! Gabriela Spanic şi-a distrus chipul cu operaţiile estetice

Era actriţa de telenovele preferată de toţi! Gabriela Spanic şi-a distrus chipul cu operaţiile estetice camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este originară din Venezuela şi a ajuns în casele românilor graţie telenovelei ”La Uzurpadora” (1998), în care a jucat dublu-rol.

În anii ce-au urmat, Gabriela Spanic a devenit una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele, fanii urmărindu-i cariera îndeaproape. Mai mult de atât, la începutul anilor 2000, Gabriela Spanic a vizitat România şi a acceptat să apară într-o telenovelă marca Acasă TV, în care a jucat alături de actorul şi cântăreţul Lucian Viziru, cu care s-a zvonit şi că ar fi trăit o scurtă poveste de iubire.

Astăzi, Gabriela Spanic are 45 de ani şi este la fel de activă pe plan profesional, cu toate că fanii români n-au mai avut ocazia s-o vadă în vreo producţie difuzată la noi în ţară. Totuşi, n-am putea spune că a rămas neschimbată. Actriţa pare să fi apelat la doctorul plastician, din dorinţa de a-şi îmbunătăţi aspectul fizic.

Mai întâi s-a zvonit că şi-ar fi pus implant fesier, lucru negat de către actriţă, iar acum se vorbeşte despre efectul nedorit al intervenţiilor de la nivelul feţei. În mai multe fotografii recente, Gabriela Spanic apare cu faţa umflată, aproape deformată, iar specialiştii spun că fillerele din obraji sunt cele care o transformă atât de mult.

Modifică Setările