News

"Era atât de frumoasă goală!" Elvis Presley a avut o aventură cu Marilyn Monroe. Detalii neştiute

"Era atât de frumoasă goală!" Elvis Presley a avut o aventură cu Marilyn Monroe. Detalii neştiute

Elvis Presley şi Marilyn Monroe au împărtăşit o noapte secretă de pasiune. Faimosul artist şi frumoasa blondă au făcut sex într-o cameră de hotel, susţine fostul agent al lui Elvis.

Byron Raphael a păstrat secretul acestei legături timp de 50 de ani. Raphael susţine că şefii săi de la agenţia William Morris au venit cu ideea ca starul rock n 'roll Elvis să o întâlnească pe Marilyn, dar ea l-a refuzat iniţial. „Era foarte jenată, dar cred că l-a refuzat pentru că simţea că totul era prea public”, a declarat Raphael pentru New York Daily Post.

Presley nu a renunţat însă la idee şi a organizat în secret o întâlnire. „Două săptămâni mai târziu, Elvis m-a sunat şi mi-a spus:  <<Vreau să o iei pe Marilyn<<.  Era o noapte ploioasă. Am adus-o la hotelul Beverly Wilshire şi am urcat la etaj în camera lui. Când a văzut-o, s-au îmbrăţişat şi, fără un cuvânt, au început să se sărute

Eram şocat şi nu ştiam ce să fac. Atunci Marilyn, care era cu zece ani mai în vârstă decât Elvis, a spus: << Eşti destul de bun pentru un chitarist<<. După două minute au intrat în dormitory. Nu ştiam dacă trebuia să plec sau să rămân şi să-i aştept. M-am aşezat pe o canapea şi am adormit. Fusesem la studio toată ziua, eram obosit”.

Pe la 8.30, a fost trezit de uşa care s-a deschis. “M-am ascuns în spatele unui bar. Marilyn şi Elvis au ieşit goi din dormitor. Nu am spus niciun cuvânt, am rămas liniştit. Eram căsătorit, dar nu văzusem niciodată o femeie goală care să fie atât de frumoasă. Silueta ei era e magnifică. Nu ştiu dacă în acele vremuri avea implanturi mamare sau dacă era aşa cum era ... dar era perfectă.. Dintr-o dată, Elvis a observat că sunt acolo şi Marilyn a râs. Elvis a spus:<<Byron, te sun>>. Ştiam că este timpul să plec. Aşadar, m-am întors acasă şi am aşteptat, dar nu a sunat. Deci, fie a trimis-o pe Marilyn acasă într-un taxi, fie a venit Shelley să o ia, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Câteva zile mai târziu, când i-am pomenit de Marilyn, el mi-a spus: << Este o fată drăguţă, dar puţin cam mare pentru mine>>”. Ştiam că acesta este genul de lucruri care le-ar putea distruge cariera. Erau doi dintre cei mai faimoşi oameni din lume,  Marilyn era încă căsătorită cu Arthur Miller la vremea respectivă, aşa că nu am spus niciodată un cuvânt”.

Cea mai lungă căsătorie a lui Marilyn Monroe a fost cu al treilea soţ, Arthur Miller. Cei doi erau două firi complet opuse: vedeta de cinema îndrăgostită de un dramaturg cerebral, premiat. Dar, în cele din urmă, Miller, la fel ca al doilea soţ Joe DiMaggio, nu a fost suficient pentru actriţa fragilă. Pe lângă factorii care au provocat un stres major în relaţia lor, cum ar fi sarcinile eşuate, neînţelegerile şi ciocnirile din cauza muncii, demonii lui Monroe, dobândiţi în urma consumul de în consumul de alcool şi droguri, s-au dovedit imposibil de înfrânt.

Monroe l-a întâlnit pentru prima dată pe Miller în 1950. La vremea respectivă, ea încă mai încerca să-şi găsească faima, în timp ce el era deja aclamat drept unul dintre cei mai importanţi dramaturgi ai ţării, graţie Premiului Pulitzer câştigat. Monroe se culca şi cu prietenul lui Miller, regizorul Elia Kazan, care se afla la Los Angeles pentru a-i prezenta un scenariu lui Miller.

 

Modifică Setările