Vedete

Era cât pe ce să moară din cauza malariei. Actriţa povesteşte tot despre experienţa traumatizantă

Era cât pe ce să moară din cauza malariei. Actriţa povesteşte tot despre experienţa traumatizantă

O ştiţi din comediile de succes de la Hollywood, fiind una dintre actriţele din valul nou. Rebel Wilson nu se fereşte să povestească despre cele mai negre experienţe ale ei, care au adus-o chiar în pragul morţii.

Starul din ”Pitch Perfect” a povestit că, acum aproape 20 de ani, a contractat o boală cumplită, în timpul unei vizite în Mozambique. În ciuda pericolului ridicat de malarie, Rebel Wilson nu s-a tratat corespunzător, aşa că a ajuns să contracteze această boală.

Stăteam pe patul de spital, nu prea auzeam, nu mă puteam uita la TV, aşa că halucinam, din cauza medicamentelor, că aş fi actriţă. Ţineam un discurs de mulţumire al unui premiu, ceea ce pare naiv acum. Când oamenii ajung în pragul morţii au parte de nişte experienţe care chiar le pot schimba cursul vieţii”, povesteşte Rebel Wilson despre boala pe care a contractat-o, care a făcut-o şi să încerce o carieră în actorie.

Întoarsă în Australia, actriţa şi-a încercat norocul la Institutul Naţional de Artă Dramatică, din Sydney, unde, însă, a fost respinsă. Actriţa nu s-a lăsat descumpănită, însă, şi a urmat nişte clase de actorie, care au dus-o mai aproape de visul ei.