Gossip

Eric Clapton a compus “Tears in Heaven” după ce şi-a pierdut fiul de 4 ani. Dar ce s-a întâmplat în dimineaţa în care micuţul a căzut de la etajul 49?

Eric Clapton a compus “Tears in Heaven” după ce şi-a pierdut fiul de 4 ani. Dar ce s-a întâmplat în dimineaţa în care micuţul a căzut de la etajul 49?

Fiul faimosului muzician, Conor, a reuşit să-l facă pe artist să renunţe la consumul de droguri şi alcool, însă, pierderea copilului, pe când acesta avea numai 4 ani, aproape că l-a distrus pe chitarist. Multe s-au scris despre moartea fiului lui Clapton, însă care este adevărul?

Înainte de-a deveni tată, Eric ducea o viaţă complet haotică. Cheltuia, săptămânal, 16.000 de dolari pe heroină, după care a dat-o pe alcool şi cocaină până n-a mai ştiut de el. Ajunsese să cânte pe scenă doar din poziţia culcat, pentru că nu mai era în stare nici măcar să-şi menţină corpul la verticală. Dar, chiar şi aşa, Clapton nu dădea semne că ar fi avut nevoie să schimbe ceva la stilul său de viaţă. Ignora complet problema şi se îndrepta, cu paşi repezi, spre distrugerea sa completă.

Surprinzător pentru toţi cei apropiaţi lui, totul s-a schimbat în viaţa lui Eric în 1986, când actriţa italiană Lory Del Santo l-a adus pe lume pe fiul lor, Conor. În momentul în care şi-a ţinut pentru prima dată fiul în braţe, artistul şi-a făcut promisiunea de-a conta în viaţa micuţului chiar şi numai pentru simplul motiv că el n-a avut parte de un tată în copilăria sa, care să-l ghideze în viaţă, şi nu şi-a dorit ca fiul lui să sufere la fel ca el.

Modifică Setările