News

Eric Roberts a renunţat la droguri din cauza unei femei. Încercările prin care a trecut actorul. "Onestitatea este bună, dar şi sexul!"

Eric Roberts a renunţat la droguri din cauza unei femei. Încercările prin care a trecut actorul. "Onestitatea este bună, dar şi sexul!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte de a-şi câştiga titlul de „Omul cel mai muncitor de la Hollywood”, viaţa lui aluneca pe o pantă alunecoasă.

În 1981, actorul  a avut un accident de maşină după care a trebuit să înveţe să meargă şi să vorbească din nou. De asemenea, a fost dependent de droguri zeci de ani, dar a avut norocul să se oprească.

Actorul nici nu bănuia că într-unul din zborurile din New York către Los Angeles o va găsi pe femeia care îi va schimba viaţa şi cu care, în cele din urmă, va ajunge să se căsătorească. S-a întâmplat să se aşeze unul lângă celălalt, dar prima lor întâlnire a fost incomodă, deoarece niciunul dintre ei nu era dornic să vorbească prea mult. Amândoi se concentrau pe sceneriile de film pe care le aveau.

În cele din urmă, au schimbat câteva vorbe, iar Eliza l-a întrebat pe Eric care este scriitorul său preferat. Se pare că s-a întâmplat să fie tatăl Elizei. Şi, totuşi, care erau şansele? Întâlnirea lor părea predestinată. Cuplul s-a căsătorit în 1992, iar Eric a renunţat la dependenţa sa pentru a o păstra pe Eliza.

Potrivit unui raport din 1995 , problemele actorului au atins apogeul după ce a fost arestat pentru că a fost violent cu soţia sa. Înainte de asta, Eric fusese pus sub supraveghere pentru şase luni după ce a recunoscut că a agresat o femeie.

Din fericire, a găsit un înger păzitor în partenera sa de viaţă, Eliza Roberts, care i-a rămas alături. Deci, care este secretul lor? „Onestitatea este atât de importantă”, spune Eric. „Şi sexul! Dacă le ai, ai o relaţie bună ”.

Într-un interviu acordat revistei Lifestyle Magazine, el a mărturisit că a trebuit să aleagă între dependenţa sa de cocaină şi Eliza. “A fost ceva de genul…eu sau drogul?” Şi a luat decizia corectă. Acum, ea joacă un rol major în viaţa lui. “Urăsc să fiu departe de ea! Nu suport, pentru că am îmbătrânit cu ea, aceasta este colega mea de cameră, amicul meu, confidentul meu, managerul meu, fata pe care o sărut”. 

Eric o lasă să hotărască tot. Potrivit acestuia, este o „armată cu o singură femeie” . “Găseşte o modalitate de a face multe lucruri pe care majoritatea oamenilor nici măcar nu le înţeleg”. Întrebat cum a reuşit să îşi revină, actorul are un singur răspuns: “S-a căsătorit bine!’’

Acum, răul s-a terminat. Eric se bucură de relaţia sa cu Eliza, fără droguri. El şi-a găsit motivaţia, a renunţat la marele său viciu datorită iubirii pentru soţia sa şi a devotamentului ei pentru relaţia lor. „Îmi iubesc soţia aşa cum îmi iubesc viaţa. Îmi place să trăiesc”.

În 2010, Eric s-a înscris pentru a participa la Celebrity Rehab împreună cu Dr. Drew, iar asta în încercarea de a-şi reduce dependenţa de marijuana. Se pare că a început să fumeze după ce a renunţat la cocaină. „Practic, am stricat fiecare relaţie pe care am avut-o vreodată, mi-am distrus cariera, am stricat totul, aşa că nu mai aveam încotro să mă duc decât în ​​sus”. Soţia lui, Eliza, era acolo pentru a-l susţine. A vorbit cu el înainte de a începe spectacolul şi şi-a exprimat hotărârea de a sta lângă el până la sfârşit.

A decis să meargă pentru că acolo era doctorul Drew. Eric nu văzuse niciodată spectacolul, dar ştia de Dr. Drew, de abordarea sa, de energia sa pozitivă şi de toate acestea. Şi asta era ceva ce Eric şi-a dorit cu adevărat pentru el.

Eliza crede că majoritatea oamenilor se grăbesc să iasă din relaţii dificile, dar mai târziu trăiesc cu regret, pentru că nu au încercat ceva mai mult.

 

Modifică Setările