Evenimente

Eros Ramazzotti are o iubită de 22 de ani? Cum au fost surprinşi cei doi

Eros Ramazzotti are o iubită de 22 de ani? Cum au fost surprinşi cei doi camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fotografiile săptămânalului Chi care îl imortalizează pe artist alături de o tânără influenceriţă au născut multe discuţii.

Eros Ramazzotti este logodit cu Marta Delogu? Asta se întreabă fanii starului după ce acesta a fost surprins alături de Marta în vacanţa din Mykonos, Grecia. Cei doi  erau însoţiţi şi de copiii pe care artistul îi are cu fosta sa soţie, Marica Pellegrinelli - Raffaella Maria şi Gabrio Tullio,

O prietenie care s-a născut pe reţelele de socializare în urmă cu câteva luni a devenit imediat foarte importantă pentru Ramazzotti . Atât de mult încât Eros nu a ezitat să o ia pe Marta, influencer Instagram, model şi actriţă aspirantă, în vacanţă cu el.

Imaginile dovedesc că  între cei doi există o relaţie specială, la fel ca şi între Marta Delogu şi copiii lui Eros Ramozzotti. În ciuda numeroaselor angajamente, starul este nedezlipit de copiii săi mai mici, dar şi de fiica cea mare, Aurora, pe care o are cu Michelle Hunziker.

După ce fotografiile s-au viralizat, Marta Delogu a izbucnit pe Instagram. Tânăra a susţinut că nu are o relaţie sentimentală cu celebrul artist.

„Sunt uimită de toţi cei care cred în acest gen de bârfă. Îmi pare rău, dar este doar o adevărată prietenie. Mai mult decât atât, nu înţeleg răutatea unor oameni, mă frapează în special faptul că majoritatea comentariilor sunt de la femei”.

Eros Ramazzotti a negat, de asemenea, această poveste pe contul său  de socializare, asigurându-ne că este o prostie.  Eros susţine că este singur după încheierea căsătoriei cu Marica Pellegrinelli, care a avut loc în 2019.

În trecut, starului i-au fost atribuite diverse flirturi cu Sonia Lorenzini, apoi cu prezentatoarea Roberta Morise şi Veronica Montali. Recent, s-a vorbit şi despre o legătură cu modelul Federica Macciotta. Starul a negat de fiecare dată că ar avea o relaţie.

Şi fosta soţie se dă singură

După despărţirea de Eros Ramazzotti ,  cu care a menţinut o relaţie excelentă de dragul copiilor, Marica Pellegrinelli a fost văzută de mai multe ori cu fostul fotbalist Marco Borriello. Modelul nu au explicat niciodată adevărata natură a relaţiei lor. 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările