News

Erou în viaţa reală! Tom Hardy a alergat după un hoţ prin Londra

Erou în viaţa reală! Tom Hardy a alergat după un hoţ prin Londra

„Voiam să fiu un dur şi am ajuns în ruşinoasele statistici suburbane.“ Tom Hardy, despre trecutul lui

Dacă vă întrebaţi cu ce mai îndeletniceşte Tom Hardy în prezent, aflaţi că, în afara filmărilor pentru diverse filme, actorul a ajuns să le dea o mână de ajutor poliţiştilor. Ce s-a întâmplat mai exact?

Tom Hardy a pornit într-o goană nebună, după ce a asistat la furtul unui moped, duminică, în sud-estul Londrei. Actorul n-a stat prea mult pe gânduri când a văzut că unul dintre cei doi hoţi a luat-o la fugă după ce a intrat în coliziune cu un automobil în Richmond, Londra.

Actorul a pus în practică cunoştinţele dobândite în urma filmărilor pentru diverse filme de acţiune şi a pornit într-o cursă nebunească pentru a prinde hoţul care fugise de la locul accidentului. Culmea e că, după o cursă de-a dreptul aventuroasă, Tom l-a prins pe tânărul infractor.

Evident, cei de pe margine au fost de-a dreptul impresionaţi de bravura actorului şi-au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a povesti totul. ”A fost nebunesc – a fost ca şi cum ar fi intrat în pielea unui supererou dintr-un film de acţiune. Doi tineri, aflaţi pe o motocicletă, au plecat pe culoarea roşie de la semafor şi s-au ciocnit cu o maşină. Tom se afla, cel mai probabil, pe trotuar. L-am văzut când a luat-o la fugă glonţ şi părea cu adevărat furios. E clar un om cu care nu vrei să te pui”, povesteşte un internaut despre isprava actorului hollywoodian.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările