News

Eroul filmelor de acţiune a ajuns o umbră. Jean Paul Belmondo a suferit un accident grav

Eroul filmelor de acţiune a ajuns o umbră. Jean Paul Belmondo a suferit un accident grav camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Brăzdat de riduri, adus de spate şi nedezlipit de baston, aşa arată astăzi unul dintre cei mai iubiţi actori francezi. Eroul filmelor de acţiune e tot mai slăbit dupa atacul cerebral suferit în 2011. Jean Paul Belmondo a rămas atunci cu un handicap sever, iar zilele trecute a mai suferit un accident.

Actorul în vârstă de 86 de ani a ratat acum câteva zile gala Trophées du Bien-être organizată la Teatrul Gaîté Montparnasse din Paris, iar asta din cauza unei căzături urâte. Belmondo s-a lovit la umăr, picior şi coaste, iar acum urmează un tratament de recuperare.

A bucurat generaţii întregi cu filmele sale, dar boala l-a făcut să renunţe la carieră. După accidentul cerebral suferit, actorul a avut nevoie de şapte ani pentru a reînvăţa să vorbească şi să meargă, dar condiţia fizică pe care o avea şi sporturile practicate l-au ajutat să depăşească cel mai greu episod al vieţii lui.

Jean Paul era renumit pentru măiestria cu care reuşea să contruiască un personaj, dar şi pentru cascadoriile pe care le orchestra de unul singur. S-a ales aşa cu numeroase fracturi şi o deviere a bazinului.

Belmondo a trăit multe iubiri pe ecran, dar şi în viaţa reală. Catherine Deneuve, Sophia Loren, Claudia Cardinale sau Ursula Andress sunt doar câteva  dintre divele care i-au trecut prin viaţă.

 

Modifică Setările