Vedete

Este căsătorită cu un star rock multimilionar, dar patrulează străzile ca poliţistă. Soţia lui Rod Stewart i-a şocat pe englezi!

Este căsătorită cu un star rock multimilionar, dar patrulează străzile ca poliţistă. Soţia lui Rod Stewart i-a şocat pe englezi! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ajunsă la 50 de ani, Penny Lancaster şi-a schimbat viaţa cu o alegere surprinzătoare în carieră

Fost model de lenjerie intimă, Penny a devenit oficial ofiţer de poliţie - şi îşi ia cât se poate de în serios jobul. A fost filmată în timp ce amenda un tânăr care urinase pe străzile Londrei. Mai mult decât atât, invitată la emisiunea Good Morning Britain, ea a povestit şi despre cum a salvat viaţa unei femei care voia să se sinucidă aruncându-se de pe unul dintre podurile Londrei. Cu aceeaşi ocazie, Penny a spus că soţul ei, Rod Stewart a fost de acord cu alegerea ei de a deveni poliţistă şi a susţinut-o în timpul cursurilor şi al examenelor pe care le-a avut de trecut pentru asta. Ea şi-a descoperit afinitatea pentru acest job după ce a participat la un reality show în care celebrităţile se asociau cu poliţiştii pentru a preveni diverse incidente. Căsătorită din 2007 cu Rod Stewart, Penny are împreună cu faimosul ei soţ  doi fii - pe Alastair, de 15 ani, şi pe Aiden, de 10 ani. Iar Rod are o avere de 330 de milioane de dolari - aşadar, nu problemele financiare au împins-o să facă asta, aşa cum ar putea glumi unii. "Asta sunt eu: pot păşi pe covorul roşu cu Rod, iar a doua zi să hrănesc caprele pe care le avem pe proprietatea noastră. Dar mai aveam nevoie de ceva. Iar munca de poliţistă a fost răspunsul. Simt că asta ar fi trebuit să fac toată viaţa. Este vorba despre identitatea mea", a declarat ea pentru Daily Mail. 


Foto: Instagram, Twitter

Comentarii

Modifică Setările