News

„Este doar o râzgâiată fără talent“. Cine a jignit-o în aşa hal pe Angelina Jolie?

„Este doar o râzgâiată fără talent“. Cine a jignit-o în aşa hal pe Angelina Jolie?

Şi, în al doilea rând, să fie aceste cuvinte deloc flatante motivul pentru care vena de pe fruntea Angelinei pulsează mai mult ca niciodată? S-a întâmplat marţi seară, la vizionarea filmului Difret, din Los Angeles, film al cărei producător executiv este.

Ei bine, fotografiile cu Angie nu sunt deloc plăcute, vena de pe fruntea actriţei fiind mai proeminentă ca oricând şi mult mai vizibilă, atunci când soţia lui Brad Pitt zâmbeşte larg. Să fi slăbit atât de mult Angie, încât chiar şi chipul ei să aibă de suferit?

Sau poate că-i este imposibil să-şi ţină nervii sub control, după ce a fost făcută cu ou şi cu oţet de producătorul de filme Scott Rudin, într-un schimb de e-mailuri, datând din februarie, cu Amy Pascal, co-preşedinte al Sony Pictures.

Ei bine, în aceste e-mailuri sparte de hackeri şi făcute publice pe net, Rudin o descrie pe Angelina ca fiind o „o râzgâiată cu talent minim“.

Motivul izbucnirii lui Scott Rudin, producătorul filmului Jobs, este faptul că Angelina l-ar fi vrut pe regizorul ales pentru acest biografic, numitul David Fincher, pentru filmul ei, Cleopatra, punând presiune pe boşii Sony Pictures să renunţe la el pentru pelicula despre viaţa lui Steve Jobs.

„Nu se va face niciun film Cleopatra şi, dacă nu-i vei spune că nu îţi place scenariul - care, permite-mi să îţi reamintesc, nici ei nu-i place - acest lucru va căpăta proporţii inimaginabile. Dar am un apetit zero pentru satisfacerea orgoliului acestei râzgâiate şi îi voi spune asta chiar eu“, este doar unul dintre e-mailurile lui Rudin.

„Nu-mi distrug cariera din cauza unei răsfăţate cu talent minim“, continuă acesta.

Cu toate acestea, se pare că Angelina a câştigat, iar regizorul Fincher se va ocupa de filmul Cleopatra, cu ea în rol principal.

Foto: Getty Images