News

Este gay Bogdan de la „Insula iubirii“? Ispitele iau în calcul varianta, iar el confirmă: „M-am sărutat cu bărbaţi“

Este gay Bogdan de la „Insula iubirii“? Ispitele iau în calcul varianta, iar el confirmă: „M-am sărutat cu bărbaţi“ camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În acest sezon al show-ului „Insula iubirii“, fiecare dintre concurenţi a reuşit să atragă atenţia în diferite moduri, însă cel care a şocat de-a dreptul a fost Bogdan, cel care a ajuns în Thailanda alături de Gia.

Încă din prima seară, el a profitat din plin de momentele petrecute pe insulă şi le-a dezbărcat pe ispite, alături de care a dansat lasciv, iar apoi i-a şocat pe toţi din cauza comportamentului său. Potrivit ispitelor feminine, dar şi internauţilor de pe grupurile dedicate emisiunii, Bogdan pare a fi gay, însă există şi voci care spun că aceasta pare a fi doar o masă pe care o poartă concurentul de la „Insula iubirii“.

„Bogdan oricum e un tip ciudăţel. Iese complet din tipar. Îţi ridică anumite semne de întrebare. Dar el, la nivel declarativ, e straight. Nu-mi permit să-l întreb direct dacă e gay, mi-e ruşine mie să întreb.Poate omul doar are o anumită latură mai feminină şi, dacă eu l-aş întrebat direct despre orientările lui sexuale şi aş gafa, probabil omul s-ar închide complet faţă de mine. Dar ideea e, că până la final, nu avem cum să nu aflăm răspunsul. Dar nu ai cum să nu iei şi varianta asta în calcul. Atitudine, mers...“, a spus ispita Irina.

După ce s-a apropiat de ispita Irina, Bogdan a uimit asistenţa, deoarece a început să facă glume sexuale cu şi despre doi concurenţi, Costas şi Adrian. Astfel, el a atras din nou atenţia tuturor şi a alimentat zvonurile că ar fi gay. Mai mult decât atât, Bogdan de la „Insula iubirii“ i-a dezvăluit Irinei că s-a sărutat cu bărbaţi de-a lungul timpului.

„Nu am făut, dar aş vrea să fac sex în trei. Doi bărbaţi şi o femeie. Eu m-am sărutat cu bărbaţi la viaţa mea. Cu limba. E ca un sărut normal. Nu sunt scârbit. Până acum nu am întâlnit un bărbat despre care să zic că aş vrea să fac sex cu el. Să fie un bărbat pe care să-l consider eu frumos. Dacă m-ar atrage un bărbat, aş face-o“, a spus Bogdan, care a şocat-o apoi pe Irina, afirmând că Adrian este cel care îl atrage.