News

Este Iulia Vântur o femeie liberă? În ce stadiu mai este relaţia sa cu Salman Khan

Este Iulia Vântur o femeie liberă? În ce stadiu mai este relaţia sa cu Salman Khan camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Iulia Vântur se află de o perioadă bună în ţară şi nu dă semne că s-ar întoarce în India, ţara în care se stabilise şi unde avea un iubit, pe celebrul actor Salman Khan.

Întoarsă în România pe seama coronavirusului care a făcut prăpăd în India, Iulia şi-a petrecut ziua de naştere printre români. Tocmai de aceea, presa a început să speculeze că relaţia sa de amor ar fi de domeniul trecutului.

Salman Khan este desigur un răsfăţat al presei şi orice mişcare este monitorizată. Sau orice inactivitate. De aceea, media se întreabă: cum de nu se mai văd cei doi presupus îndrăgostiţi şi de ce Iulia Vântur se sărbătoreşte în România, dacă ar avea iubitul în India?

Surse apropiate actriţei românce au dezvăluit pentru WOWbiz.ro că în acest moment, relaţia celor doi este una cât se poate de bună şi că nu s-a pus problema unei despărţiri.

Motivul pentru care Iulia Vântur se află în România este cu totul altul şi ar avea legătură cu obţinerea unei noi vize de lucru pentru următorii 4-5 ani (viză cu intrări multiple pe terioriul Indiei).

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2016, atunci când Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni pentru că nu a reuşit să-şi rezolve problemele cu viza, în ciuda eforturilor făcute de impresarul ei din India. Conform legii indiene, viza de muncă se încheie pe o durată limitată şi acoperă strict perioada contractului pe care solicitantul trebuie să-l prezinte la ambasada din ţara natală. În cazul Iuliei, situaţia este ceva mai complicată pentru că ea lucrează cu mai mulţi producători, pentru proiecte punctuale.

Înconjurată de prietene, atât online, cât şi offline, Iulia Vântur şi-a aşternut gândurile pe Instagram: ”Cu fetele mele, bunele mele prietene, stâlpii mei de susţinere, puterea mea când obosesc, speranţa mea când sunt derutată, bucuria mea când sunt demoralizată. În fiecare zi, ele mă îmbrăţişează cu bunătate, iubire şi grijă. Sunt binecuvântată că le am alături”, a scris, emoţionant, Iulia Vântur. ”Acestea sunt cele mai valoroase daruri pe care cineva le poate dărui: iubire, prietenie, loialitate şi cinste.”

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările