News

Este miliardar, dar a ajuns să doarmă în această cameră minisculă, fără ferestre. Ce s-a întâmplat cu muzicianul de succes?

Este miliardar, dar a ajuns să doarmă în această cameră minisculă, fără ferestre. Ce s-a întâmplat cu muzicianul de succes? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Când vine vorba despre videoclipuri muzicale, prezentări de modă, concerte sau chiar petreceri de lansare a albumelor sale, acest muzician este cât se poate de extravagant. Probabil şi faptul că a ajuns să locuiască într-o cameră în care de-abia încap un pat de-o singură persoană şi-o valiză este dovada excentricităţii sale. Sau are un motiv întemeiat pentru care trăieşte acum aşa?

Are totul la dispoziţie, dar a ales să trăiască izolat, în condiţii umile. Şi totul pentru o cauză lăudabilă – ca să termine lucrul la cel mai recent album al său. Kanye West – căci despre el este vorba – a postat pe Instagram o imagine cu noul lui dormitor, în care s-a închis până încheie complet Donda West, proiectul lui de suflet, cel de-al 10-lea album al lui, denumit după regretata lui mamă.

Nu există privelişti minunate, de fapt nu există priveşti deloc, având în vedere că încăperea în care-şi face faimosul rapper veacul acum nu are nicio fereastră. Decât un pat simplu, o singură pernă, o valiză cu haine şi un televizor.

Atât se află în încăperea din stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, în care locuieşte West din momentul în care s-a încheiat prima petrecere de lansare a albumului său. Doar că n-a existat niciun album care să fie lansat, pentru că nu-i gata. Înţelegeţi acum de ce trebuia omul să se închidă acolo?

Modifică Setările