Vedete

Este oficial! Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Cooper

Este oficial! Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Cooper

E oficial! Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood este, de ieri, istorie.

După patru ani împreună, Bradley Cooper şi Irina Shayk şi-au spus "Adio şi n-am cuvinte". Actorul de Oscar de 44 de ani şi modelul rus de 33 de ani şi-au început povestea de dragoste în 2015, iar în martie 2017 au devenit părinţii unei fetiţe, Lea De Seine.

Deşi se zvoneşte de mult timp că cei doi ar avea probleme în relaţie, iată că deznodământul trist a venit ieri, iar surse apropiate celor doi susţin că despărţirea a avut loc în termeni amiabili, Bradley şi Irina luând decizia să îmaprtă custodia micuţei lor. 

Primele zvonuri legate de despărţire au apărut ieri, când Irina a fost fotografiată cărând un troler în maşina ei, din casa pe care o împărţea în Los Angeles cu Bradley Cooper, în zona Pacific Palisades.

Cu o zi înainte, Bradley a fost fotografiat arătând destul de abătut în timp ce ieşea din casa din Malibu a unui amic.

Surse apropiate celor doi susţin că între ei lucrurile s-au răcit  de mult, fetiţa lor de doi ani fiind cea care i-a ţinut până acum împreună. 

Nu ştim încă dacă apropierea dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper în urma filmului A Star is Born a avut vreo influenţă în această surprinzătoare despărţire. 

Foto: Profimedia

Modifică Setările