News

Este una dintre cele mai frumoase actriţe, dar are ghinion în dragoste

Este una dintre cele mai frumoase actriţe, dar are ghinion în dragoste

Amber Heard arrives at Los Angeles International Airport (LAX) Featuring: Amber Heard Where: Los Angeles, California, United States When: 06 May 2016 Credit: WENN.com

Toată lumea credea că frumoasa blondă a tras lozul câştigător după ce a început o relaţie cu magnatul Elon Musk (46), fondatorul PayPal şi creatorul Tesla. Ca să-nţelegeţi despre ce vorbim, afaceristul este al 80-lea cel mai bogat om din lume.

Iar actriţa ghinionistă în dragoste este nimeni alta decât fosta nevastă a lui Johnny Depp, Amber Heard, căreia iubitul miliardar i-ar fi dat papucii.

Amber şi Elon, în vremuri mai bune

Surse din apropierea celor doi susţin că actriţa de 31 de ani este devastată în urma despărţirii de Elon, cu care se iubea de un an.

Elon are o avere de 16 miliarde de dolari

"El a luat decizia asta. S-a despărţit de ea acum o săptămână. A auzit anumite lucruri despre ea care nu i-au picat bine. Amber poate fi o femeie foarte manipulatoare şi egoistă. Elon s-a întors în Los Angeles acum, iar ea a rămas să-şi lingă rănile în Australia", a declarat sursa respectivă pentru DailyMail.co.uk.

Relaţia celor doi a început la puţin timp după ce Elon a divorţat de actriţa britanică Talulah Riley, iar Amber încă se refăcea după despărţirea cu scandal de starul Johnny Depp.

De Johnny Depp a divorţat cu scandal, acuzându-l de violenţă fizică
Modifică Setările