News

„Eu i-am învăţat pe toţi iubiţii mei cum să facă sex”. Ce actriţă de la Hollywood e „Profa de sex”?

„Eu i-am învăţat pe toţi iubiţii mei cum să facă sex”. Ce actriţă de la Hollywood e „Profa de sex”? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este una dintre cele mai frumoase şi mai apreciate vedete de la Hollywood, o femeie care ştie ce vrea atât în carieră, cât şi în viaţa sa intimă, de la alegerea bărbatului care s-o facă fericită, la micile plăceri pe care şi le îngăduie în dormitor. Faimoasa brunetă nu s-a ruşinat niciodată să vorbească despre sex. Despre cine este vorba?

Nu numai o dată a ţinut actriţa să ne dezvăluie secrete despre viaţa ei privată şi presa din întreaga lume a ascultat fiecare cuvinţel pe care ea l-a rostit cu privire la jocurile sexuale pe care le preferă sau orgasmele pe care le are. Este nimeni alta decât Eva Longoria, care a recunoscut să nu e deloc străină de jocurile sexuale.

Starul din Neveste disperate a declarat că îi place să fie legată în timp ce „un iubit înalt, brunet şi atrăgător mă foloseşte” pentru plăcerile lui sexuale, în timp ce ea încearcă să scape. Vedeta nu are nicio problemă să vorbească despre tot ceea ce se întâmplă în dormitorul ei - „Am fost legată cu eşarfe de mătase. E foarte sexy să fii supus, pentru că te vulnerabilizează enorm, te face să te predai fără doar şi poate partenerului tău.”

Actriţa susţine că le-a dat tuturor bărbaţilor cu care s-a iubit lecţii despre sex, în ciuda faptului că a fost, de multe ori, ghinionistă în dragoste. “Mi-aş dori ca bărbaţii să ştie cum să atingă femeile. Eu i-am învăţat pe toţi iubiţii mei cum să facă sex, deşi, de fiecare dată când fac asta, ei mă părăsesc şi se duc pregătiţi să ofere plăcere altei femei”, a dezvăluit Eva.

Modifică Setările