News

"Eu nu am fost la întâlniri! M-am îndrăgostit la filmări, apoi m-am căsătorit sau am rămas însărcinată!" Ce actriţă a dezvăluit asta?

"Eu nu am fost la întâlniri! M-am îndrăgostit la filmări, apoi m-am căsătorit sau am rămas însărcinată!" Ce actriţă a dezvăluit asta? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Într-un interviu recent pentru Extra, actriţa a făcut această mărturisire surprinzătoare despre viaţa ei personală

La 47 de ani, are un copil şi a fost căsătorită o dată - dar susţine că până acum nu prea a fost la întâlniri, pentru că lucrurile în viaţa ei sentimentală s-au legat altfel. "Eu nu am fost la întâlniri. Am întâlnit bărbaţii din viaţa mea la filmări, apoi m-am căsătorit sau am rămas însărcinată. În mare, cam aşa au decurs lucrurile pentru mine", a declarat Kate Beckinsale, pentru că despre ea este vorba. Chiar aşa să fie? Kate are o fiică de 22 de ani, Lily, din relaţia cu actorul Michael Sheen, cu care a format un cuplu între 1995 şi 2003. Apoi, anul următor s-a căsătorit cu regizorul Len Wiseman, care a regizat-o în două filme - iar mariajul a durat până în 2016. Până aici înţelegem parcursul ei amoros - care se potriveşte delcaraţiei date. Dar cu Pete Davidson, comediantul mult mai tânăr decât ea, cum rămâne? Când cei doi au fost zăriţi împreună, a fost o reală surpriză. Mai întâi au flirtat la un party de după Globurile de Aur acum doi ani, party de la care au fost văzuţi plecând împreună. Apoi, în următoarele patru luni, cât a durat idila, au tot apărut în ştiri, sărutându-se sau ţinându-se de mâini, iar lumea nu înceta să se mire privind cuplul inedit, cu o diferenţă de 20 de ani între parteneri - comediantul de la Saturday Night Live are doar 27 de ani! Aşadar, nici măcar cu el nu a fost Kate la câteva întâlniri? Cert este că actriţa spune că se bazează foarte mult pe a trăi momentul, clipa, şi o interesează conexiunea reală, dincolo de orice bariere. Dar un singur lucru nu ar putea: să meargă la un blind date. "Nu-mi pot imagina ceva ce mi-ar displăcea mai mult decât să stau în faţa cuiva pe care nu-l cunosc şi pe care cel mai probabl nu-l plac - şi să fiu nevoită să-l urmăresc mâncând în timpul cinei!"
Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările