Muzica

Eurovision 2015: Mihai Trăistariu nu crede în piesa celor de la Voltaj

Eurovision 2015: Mihai Trăistariu nu crede în piesa celor de la Voltaj

Fostul concurent la Eurovision şi cel care a adus România pe locul 4 în finala din 2006 nu se aştepta ca piesa „De la capăt“ să câştige concursul naţional, nefiind printre preferinţele sale. Iată ce şanse le dă pentru Viena.

Trupa Voltaj a câştigat Eurovision 2015 cu piesa „De la capăt“ şi va reprezenta România la Viena, la mijlocul lunii mai. Voltaj a primit cele mai multe dintre voturile publicului la Eurovision 2015. Pe locul doi, în opinia publicului, a fost Luminiţa Anghel, care a ocupat locul trei în preferinţele juriului.

Intervievat telefonic în emisiunea „Star Matinal“, de la Antena Stars, Mihai Trăistariu şi-a arătat dezamăgirea vizavi de finala de ieri, desfăşurată la Sala Polivalentă din Craiova.

„A fost un show frumos, dar au fost piese slabe. Mă aşteptam ca unii artişti să cânte mai bine. Am fost dezamăgit şi cred că şi sonorizarea a fost cam proastă. Voltaj nu era în preferinţele mele, pentru că nu văd ca piesa lor să fie un tipar acolo. Asta nu înseamnă că poate nu face ceva acolo. Nu mi-a plăcut show-ul cu acea păpuşă. Ei sunt cunoscuţi şi au şi prieteni şi în showbiz şi în juriu. Nu cred că s-au făcut manevre, au avut şanse“, a declarat Mihai Trăistariu.

„Speram ca unii să cânte mai bine, cum ar fi Tudor Turcu sau Lara Lee, care erau, cumva, în top 3 în mintea mea, dar aseară n-au dat totul la maximum şi-atunci au pierdut pe barba lor“, a mai spus fostul finalist la Eurovision 2006.

Foto: pagina personală