News

Eusebiu de la „Insula iubirii“, reacţie dură la adresa Teodorei: „Nu cred că m-a iubit, a venit pentru popularitate“

Eusebiu de la „Insula iubirii“, reacţie dură la adresa Teodorei: „Nu cred că m-a iubit, a venit pentru popularitate“

Pentru fetele de la Minitel, noaptea cu numărul şapte la „Insula Iubirii“ a fost una în care petrecerea a arătat adevăratele feţe şi interese.

Denisa s-a folosit de toate armele pentru a-l cuceri pe Andi. Ispita a regretat întâmplările din noaptea trecută imediat cum i-au fost arătate imagini: „Sezonul acesta ispitele nu mai cuceresc, sunt cucerite de concurente“. Denisa a devenit în acea noapte cea mai dornică concurentă de a gusta din plăcerile de ordin fizic pe care insula le-ar putea oferi.

A venit şi prima alarmă aducătoare de veşti pentru Purimuntra. Băieţii au primit un filmuleţ care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor şi care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenţi la Minitel au asistat vreodată.

Costas şi Adrian, cei doi bărbaţi vizaţi, nu şi-au putut explica infidelitatea femeilor de la Minitel. „Am avut o discuţie înainte să plecăm în Thailanda şi a spus că în cazul în care ea mă vede pe mine făcând ceva, ea nu o să greşească. Acum sunt în situaţia în care am pierdut aproape tot”, a fost reacţia lui Adrian, dar nu pentru mult timp. În momentul în care Maria şi-a făcut apariţia în cameră, bărbatul i-a declarat dragostea: „M-am îndrăgostit prea tare de tine”.

Dezamăgit de Geanina, Costas nu a mai stat pe gânduri şi şi-a tăiat brăţara, hotărât să se concentreze pe relaţia pe care a început-o cu Nicoleta.

Eusebiu a petrecut trei ore la testimonial, timp în care a descris o altă faţă a Teodorei. În urma imaginilor pe care le-a primit cu femeia de la Minitel, Eusebiu s-a declarat victima acesteia. Bărbatul a lansat o acuzaţie gravă la adresa ei şi anume motivul pentru care, crede el, cã aceasta a participat de fapt la emisiune: „Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”. De asemenea, acesta a susţinut că este o femeie preocupată de aspectele materiale: „Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susţinere financiară, eu nu îi ofeream o viaţă de lux”.

Chiar dacă Eusebiu a făcut acuzaţii grave la adresa partenerei, la doar câteva ore a ales să îşi pună din nou masca pe care a purtat-o şi în faţa focului: masca îndrăgostitului ipocrit. Moment în care i-a trimis un mesaj Teodorei de Dragobete, exact cum au stabilit de acasă şi în care îi declara dragostea pe care i-o poartă.

La rândul ei, şi Teodora i-a trimis lui Eusebiu un mesaj: „Să te distrezi, să faci ceea ce simţi pe acea insulă pentru că îţi poate oferi multe răspunsuri. Mie deja mi le-a oferit. Îţi doresc multă iubire şi înţelepciune în viaţă”. Mesajul a fost înţeles de toţi cei de la Purimuntra, mai puţin de Eusebiu, care vrea să audă clar din gura Teodorei că are o relaţie cu Mircea şi că îşi doreşte să pună punct relaţiei cu el.