Gossip

Eva Longoria este însărcinată? Uite ce burtă are!

Eva Longoria este însărcinată? Uite ce burtă are!

52356028 Eva Longoria was spotted filming her new TV show 'Type A' in Los Angeles, California on March 24, 2017. Eva wore a white robe and some slippers while on set. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Nu vrem să fim răutăcioşi, dar, dacă Eva nu e însărcinată, înseamnă că are probleme mari cu silueta! Actriţa a fost surprinsă de paparazzi acum câteva zile, pe un iaht, alături de soţul Jose Anton Baston. Creşterea în greutate a actriţei ei vizibilă E drept că-n ultimele săptămâni am tot semnalat că Eva ar avea ceva probleme cu silueta, dar acum ne dăm seama că ar putea fi vorba, de fapt, de o sarcină. Actriţa a fost surprinsă, zilele trecute, pe când îi sărbătorea ziua de naştere a soţului ei pe un iaht.

În timpul acelei vacanţe, Eva a purtat un costum de baie întreg, care, însă, a dezvăluit o burtică destul de proeminentă, ceea ce ne-a dat de gândit. Desigur, nu avem decât o bănuială, însă ar putea fi o explicaţie plauzibilă, din moment ce Eva, altminteri foarte fit, a ajuns să arate aşa.

Voi ce spuneţi?