News

Eva Longoria neagă că este însărcinată

Eva Longoria neagă că este însărcinată

Exclusive... 52172175 Eva Longoria is spotted leaving Epione in Beverly Hills, California on September 12, 2016. The actress and businesswoman recently launched a new fashion line for clothing store The Limited and will be directing an upcoming episode of the hit show 'Jane the Virgin.' FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

De când s-a căsătorit în luna mai, toată lumea aşteaptă vestea cea mare. Asta deşi Eva a mai vorbit pe marginea acestui subiect şi a precizat că nu e în planurile ei viitoare să devină mămică. A declarat că nu e însărcinată Totuşi,  paparazzi îi vânează fiecare apariţie, în speranţa că vor obţine cadre inedite cu actriţa însărcinată. Sătulă de întrebările presei şi ale cunoscuţilor, Eva a mai dat o declaraţie în care a clarificat că ea şi soţul ei, Jose Baston, nu vor deveni părinţi prea curând. ”Toată lumea îmi spune că strălucesc, însă eu nu sunt însărcinată. Sunt doar îndrăgostită. Nu ne gândim la asta acum, de-abia ne-am căsătorit”, a mai afirmat actriţa de 41 de ani pentru revista ”InTouch”.

Cu acea ocazie, Eva a vorbit puţin şi despre cum s-a schimbat viaţa ei de când s-a căsătorit cu mogulul TV: ”Este minunat! Mă trezesc în fiecare dimineaţă şi-mi spun că sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu puteam să am un partener mai bun decât el. Să ai o persoană care să fie alături de tine indiferent de orice este cel mai grozav sentiment. Jose îmi completează viaţa. Avem aceleaşi valori morale şi pe cât suntem de dedicaţi carierei noastre profesionale, suntem şi vieţii noastre de familie”.

Se speculează că cei doi vor să adopte în viitor
Eva şi Jose fac un cuplu minunat

Amintim că Eva şi Baston s-au căsătorit în luna mai, anul acesta. Este al treilea mariaj pentru simpatica actriţă, Eva mai fiind căsătorită cu Tony Parker, din 2007 până în 2011, şi cu Tyler Christopher, din 2002 şi până în 2004.

foto: hepta, arhivă