Vedete

Eva Longoria, o mămică HOT la plajă. Iată cât de bine arată în costum de baie starul din ”Neveste Disperate”

Eva Longoria, o mămică HOT la plajă. Iată cât de bine arată în costum de baie starul din ”Neveste Disperate” camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

E una dintre cele mai îndrăgite şi urmărite vedete de peste Ocean, având o carieră împresionantă în spate. De aceea, fanii sunt mai mult decât curioşi să afle cum e starul dincolo de micile ecrane, în viaţa ei de zi cu zi.

Ei bine, în perioada aceasta, Eva Longoria este o mămică full-time, încercând să-i ofere singurului ei copil o copilărie nemaipomenită. În acest sens, Eva Longoria şi soţul ei, Jose Baston, şi-au luat câteva zile libere pentru a-l duce pe micuţul Santiago într-o vacanţă exotică în St. Barts.

Nu ştim dacă e prima lui vacanţă de acest fel, dar ştim că experienţa lui a fost una completă. S-a relaxat pe şezlong alături de mama lui şi a făcut primii paşi în valuri alături de tatăl lui, producătorul Jose Baston. Cât despre Eva, actriţa pare să se fi distrat pe cinste să-i poată oferi această experienţă fiului ei.

Fanii au fost fericiţi să vadă aceste cadre de familie cu cei trei, dar şi să constate că starul lor preferat şi-a recăpătat silueta de odinioară şi e, din nou, foarte sexy. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, bleumarin, şi accesorizând o pălărie, Eva a fost o prezenţă de-a dreptul HOT de pe plajele din St. Barts. Nu vi se pare?