Fashion

Eva Longoria, prima apariţie oficială în postura de gravidă. Burtica ei prinde contur!

Eva Longoria, prima apariţie oficială în postura de gravidă. Burtica ei prinde contur!

attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.

Cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur a mai venit cu o premieră. Eva Longoria a apărut pentru prima dată la un eveniment de covorul roşu de când a anunţat că este însărcinată. Actriţa a dat anunţul la sfârşitul lunii decembrie, chiar înainte cu câteva zile de Crăciun că este însărcinată cu primul ei copil, dar încă nu îşi arătase burtica de gravidă curioşilor.

Cu ocazia participării sale la Globurile de Aur, fanii actriţei au putut vedea cum îi stă în postura de gravidă, iar Eva Longioria a arătat spectaculos într-o rochie lungă, neagră, mulată, cu decolteu adânc şi crăpătură pe picior.

Mai mult sarcina pare destul de avansată, iar vedeta s-a fotografiat la panou cu mâna pe burtica de gravidă care este tot mai conturată, ca o viitoare mămică foate mândră de copilul său. Eva (42) şi soţul său, Jose Anton Baston aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil, iar cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, mai ales că vor avea un băieţel.

Alături de Reese Witherspoon, Salma Hayek şi Ashley Judd.

Foto: Getty Images