News

Eva Longoria se pregăteşte să nască? Aşa arată în cea mai recentă apariţie publică!

Eva Longoria se pregăteşte să nască? Aşa arată în cea mai recentă apariţie publică!

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 26: Eva Longoria attends the premiere of Disney's "A Wrinkle In Time" at the El Capitan Theatre on February 26, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Eva Longoria este în ultimele luni de sarcină, dar asta nu înseamnă că actriţa nu-şi mai face apariţia pe covorul roşu al unor evenimente mondene.

Cel mai recent s-a întâmplat la premiera de luni a fimului A Wrinkle In Time, în Los Angeles. Acolo, actriţa în vârstă de 42 de ani a arătat foarte şic în rochia ei midi şi mulată, în nuanţă olive, peste care a purtat o haină neagră lungă, ţinută completată de o pereche de sandale fine.

Actriţa are un tonus extraordinar, ceva obişnuit pentru felul ei de-a fi vesel, aceasta părând foarte binedispusă la eveniment, unde a pozat mândră cu burta din ce în ce mai rotundă.

Fostul star din Neveste Disperate este însărcinată cu primul ei copil şi cel de-al cincilea al soţului ei, Jose Baston (49), care mai are alţi patru moştenitori din relaţiile anterioare.

Abia aşteptăm s-o vedem pe Eva Longoria în postură de mamă!

Foto: Getty Images

Modifică Setările