News

Eva Mendes, apariţie rară, dar fashion. Este incredibil cum se îmbracă la birou

Eva Mendes, apariţie rară, dar fashion. Este incredibil cum se îmbracă la birou

Eva Mendes wore a blue polka dot jumpsuit while leaving an office building in New York City

Pictured: Eva Mendes Ref: SPL1672906 190318
Picture by: Felipe Ramales / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Este mai mult decât evident că apare destul de rar în public, reuşind să evite cu graţie paparazzi, dar şi atunci când vine la birou, Eva Mendes o face cu mult stil.

Cu farmecul specific unei femei destul de discrete, Eva Mendes a mai marcat o apariţie rară, dar fashion. Soţia lui Ryan Gosling a ales o ţinută extravagantă pentru o zi la birou. Că doar es nu este oricine, ci ditamai actriţa de la Hollywood. Le face concurenţă bloggeriţelor de fashion cu această ţinută chic, una à la Eva Mendes, iar accesoriul de pe cap nu a lipsit.

O exagerare, sau doar o apariţie care nu putea fi trecută cu vederea, apreciată de specialiştii din industria modei? Pe străzile din New York nu te poţi îmbrăca oricum, mai ales dacă ai după tine o gaşcă mare de paparazzi. Ieri, actriţa a fost fotografiată în cea mai bună zi a sa, arătând ţiplă, de la make-up şi coafură, la haine, pantofi şi accesorii. În vârstă de 44 de ani, vedeta se mândreşte cu o siluetă de invidiat, iar atutidinea ei este de milioane. A purtat o salopetă albastru regal cu buline albe, un model superb care se potriveşte de minune cu venirea primăverii. A ales această piesă vestimentară inspirată de modelul pijamalelor la modă, o creaţie din linia sa de haine New York And Company, iar pantofii stiletto cu şiret, paltonul negru şi geanta albastră cu bordură albă i-au dat un aer sofisticat.

Să nu uităm de celebra eşarfă pe care Eva o poartă mai mereu pe cap, de data aceasta alegând una în contrast cu restul ţinutei. Desigur, ochelarii de soare nu au lipsit, purtând o pereche de cateyes cu print animal şi o pereche de cercei aurii. Este asta cea mai frumoasă ţinută pentru birou? Da, dacă eşti o persoană dezinvoltă ca Eva.

Foto: Splash News

Modifică Setările