News

Eva Mendes, desfigurată de operaţiile estetice? Actriţa este de nerecunoscut

Eva Mendes, desfigurată de operaţiile estetice? Actriţa este de nerecunoscut

Eva Mendes a reuşit să îşi sperie admiratorii. Actriţa care contesta cu vehemenţă operaţiile estetice a postat pe contul său de Instagram o poză în care afişează un look total schimbat.

Mendes a dat cinematografia pe viaţa de familie, dar reuşeşte că capteze atenţia chiar şi atunci când nu joacă. Iubită pentru trăsăturile sale exotice, actriţa şi-a şocat admiratorii după ce a postat pe un cont de socializare o fotografie în care pare că s-a dat pe mâna medicului estetician, dar a pierdut pariul cu bisturiul.

Eva lasă impresia că a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei şi a buzelor, dar urmările nu au fost dintre cele dorite.

''Ai reuşit să mă sperii!'', ''Nu ai nevoie de acid hialuronic!'', acestea au fost doar câteva dintre comentariile lasate de fanii năuciţi de noua transformare suferită de vedetă.

După ce s-a jucat cu imaginaţia celor care o admiră, Mendes a ţinut să precizeze că a apelat doar la câteva produse de machiaj şi o mască pentru buze, nicidecum la alte dotări.

Eva Mendes formează un cuplu cu actorul Ryan Gosling din 2001. Cei doi au împreună două fetiţe, Esmeralda Amada şi Amanda Lee.
 

Din anul 2001, Eva Mendes formează un cuplu cu actorul Ryan Gosling, împreună cu care are două fete: Esmeralda Amada, care a venit pe lume în anul 2014, şi Amanda Lee, care s-a născut în anul 2016.
Citeşte întreaga ştire: Eva Mendes a dat cinematografia pe viaţa de familie. Se dedică total fiicelor sale | FOTO

Modifică Setările