Gossip

Eva Mendes s-a logodit cu Ryan Gosling?

Eva Mendes s-a logodit cu Ryan Gosling?

Sunt împreună încă din 2011, însă până acum căsătoria nu a fost prioritară pentru ei. Cel mai probabil, venirea pe lumea a fiicei lor le-a schimbat percepţia, căci potrivit zvonurilor de la Hollywood cei doi se îndreaptă spre altar.

Se pare că Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au decis în sfârşit să-şi ducă relaţia la un nou nivel. Preţioasa informaţie a fost dezvăluită involuntar chiar de actriţa în vârstă de 41 de ani, după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se vede un inel cu smarald pe degetul ei.

eva mendes

Şi potrivit presei de peste Ocean, nu este prima dată când Eva este văzută purtând acest inel. Şi-n luna iulie, pe când Eva a participat la un eveniment în Florida, actriţa a purtat acest inel cu smarald.

Eva Mendes launches Estee Lauder New Dimension Skincare At Nordstrom Aventura
L-a purtat pentru prima dată pe 25 iulie la evenimentul Estee Lauder New Dimension Skincare

Contactaţi pentru comentarii, reprezentanţii actriţei nu au vrut să ofere nicio informaţie adiacentă. De altfel, nu ar fi primul lucru pe care actriţa încearcă să-l ţină secret, ne amintim cu siguranţă faptul că Eva nu a fost fotografiată niciodată în cele nouă luni în care a fost însărcinată în 2014.

Eva Mendes(41) şi Ryan Gosling(34) s-au îndrăgostit pe când filmau pentru pelicula ”The Place Beyond The Pines”, în 2011.

Sursa foto: Instagram / Getty Images