News

Eva Mendes şi-a serbat ziua cu Ryan Gosling în casa lui Frank Sinatra! - FOTO

Eva Mendes şi-a serbat ziua cu Ryan Gosling în casa lui Frank Sinatra! - FOTO

Da, sunt în continuare împreună. Şi da, au numai cuvinte frumoase de spus unul despre altul, deşi sunt un cuplu foarte, foarte secretos. Pe 5 martie, însă, cubaneza a împlinit 42 de ani şi, drept cadou, a primit de la iubitul ei o minivacanţă luxuriantă.

Ryan Gosling, care abia ce şi-a promovat filmul nominalizat la Oscar “The Big Short” (a luat Oscarul pentru Cel mai bun scenariu adaptat), a sărbătorit cu frumoasa lui actriţă în mare stil, weekendul trecut, după ce au închiriat faimoasa casă de vacanţă a lui Frank Sinatra din Palm Springs. Cuplul a lua-o şi pe micuţa fiică a lor, Esmeralda (1 an), cu ei.

3o11819 3oc8406-43b0dca025

Casa de vacanţă a regretatului cântăreţ Frank Sinatra dispune de 4 dormitoare, 7 băi şi 420 mp şi a fost construită în 1947, pentru el şi prima sa nevastă, Nancy Barbato, cu care a avut trei copii. Conform site-ului de închirieri, o chiuvetă a casei ar fi ştirbită şi-acum, de la o sticlă de şampanie pe care a spart-o în timpul unei certuri cu a doua soţie, Ava Gardner! Casa în care au petrecut Eva Mendes de ziua ei, la 42 de ani, şi seducătorul ei iubit, Ryan, s-au bucurat şi de piscina casei ori de studioul de înregistrări care i-au aparţinut lui Sinatra – iar la 2600 $ pe noapte, credem şi noi! În total, aniversarea actriţei i-a costat 10.400 de dolari doar pe chiria casei.

3o10421 3o10426

Potrivit publicaţiei ET, cuplul şi fetiţa lor au mâncat mancare de la Rick’s Desert Grill, doar că pe drum, erau cât pe-aci să calce un câine de pe stradă. Gosling, mare iubitor de animale, a dus căţelul înapoi stăpânului său – ceea ce cu siguranţă a înmuiat inimile martorilor din Palm Springs!

l1010100 l1010151 tj11786

Ryan şi Eva au o relaţie din 2011 şi un copil împreună. Evită adesea apariţiile publice împreună şi nu discută cu media despre planurile lor personale, însă se complimentează reciproc când au ocazia. De ceea, de multe ori s-a speculat că s-au despărţit şi împăcat, dar fără argumente solide.

FOTO Sinatrahouse.com

Modifică Setările