Gossip

Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni a doua oară părinţi

Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni a doua oară părinţi

EVA MENDES ET RYAN GOSLING SE PROMENENT AU PERE LACHAISE |

Asta da surpriză! În timp ce unii chiar se-ntrebau dacă mai formează un cuplu sau nu, cei doi actori ”dau” vestea cea mare! În fine, evident, cei doi n-au confirmat încă vestea, însă cele mai recente fotografii surprinse cu doi susţin această idee. Surprinsă încercând să-şi ascundă burta Eva Mendes (42) şi iubitul ei, Ryan Gosling (35), au fost surprinşi de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, ieri. În imaginile respective, publicate de DailyMail, se vede clar cum actriţa de 42 de ani încearcă cu disperare să-şi acopere burta cu geantă. Înţelegem comportamentul, în fond, nici la prima sarcină Eva Mendes n-a dezvăluit nimic.

Revenind la imagini, Eva poartă cu această ocazie o rochie lungă, amplă, înflorată, care într-adevăr i-ar permite să ascundă chiar şi o sarcină destul de avansată. Cât despre Ryan, ei bine, actorul îţi aştepta iubita într-o maşină, demarând ulterior în trombă pentru a scăpa de paparazzi insistenţi.

eva mendes ryan gosling
Au încercat să scape de paparazzi nevăzuţi

Vestea că Eva ar fi însărcinată a doua oară a fost confirmată şi de apropiaţii actriţei, care spun că cei doi sunt în culmea fericirii că vor deveni părinţi a doua oară.

EVA MENDES ET RYAN GOSLING SE PROMENENT AU PERE LACHAISE  |
Sunt împreună din 2011

Amintim că Eva şi Ryan au o relaţie din 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Place Beyond The Pines”. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 19 luni, pe nume Esmeralda.

foto: captură DailyMail

Modifică Setările