News

Eva şi David Măruţă cântă colinde în prag de sărbători! Copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă sunt deja vedete

Eva şi David Măruţă cântă colinde în prag de sărbători! Copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă sunt deja vedete camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Eva Măruţă şi David Măruţă au demonstrat că se pricep şi la cântat, se pare că o moştenesc pe mama lor celebră! Au lansat două colinde în prag de sărbători, au şi propriile videoclipuri. 

David Măruţă a dat startul, el a filmat primul un colind de sărbători. La 9 ani, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă nu are trac în faţa camerei de filmat, nici măcar în faţa microfonului cu care este obişnuit de mic. Ştim că prezentatorul l-a dus des în emisiunea lui de la Pro TV, l-a lăsat să se plimbe prin platou, să se obişnuiască cu cameramanii, cu tot ce implică o emisiune, atât cu ce vedem noi pe micul ecran, cât şi cu tot ce se petrece în spate. 

Iată că putem să îl admirăm pe David Măruţă acum în postura de cântăreţ. În studio a înregistrat colindul "Rocking Around The Christmas Tree", iar videoclipul a fost filmat într-un decor de sărbătoare, lângă un brad împodobit, lângă cadouri. Poartă şi o ţinută de sărbătoare, viu colorată, potrivită cu mesajul pe care îl transmite. Alături o are şi pe sora lui, pe Eva. Părinţii lipsesc de această dată.

 

Nici Eva Măruţă nu s-a lăsat mai prejos. La 5 ani, micuţa a demonstrat cât de iubită este de public. Are o mulţime de vizualizări pe Youtube, acolo unde are propriul canal, iar părinţii o surprind în ipostaze inedite, în drumul spre grădiniţă sau la diverse activităţi prin casă. Eva Maria Măruţă este contul ei de Youtube şi are peste 150.000 de urmăritori. Are şi cont de Instagram unde are peste 275.000 de fani. Şi are doar cinci ani!

Iată că o vedem acum într-o ipostază frumoasă de sărbători, alături de Andra. Eva cântă melodia "Who Would Imagine A King" şi stă în braţele Andrei. Se pare că este foarte ataşată de mămica ei.

 

Eva şi David Măruţă au deja cariere de succes, au fani, deja sunt vedete!

Foto: Youtube

Modifică Setările