News

Eveniment emoţionant în viaţa de familie a Iulianei Tudor. Cum îşi va petrece sărbătoarea de Paşti şi ce decizie a luat fiul ei cu această ocazie?

Eveniment emoţionant în viaţa de familie a Iulianei Tudor. Cum îşi va petrece sărbătoarea de Paşti şi ce decizie a luat fiul ei cu această ocazie? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 ne-a dezvăluit cum petrece sărbătoarea de Paşti în acest an.

„Sunt bucuroasă şi emoţionată, pentru că finalul postului Sfintelor Paşti aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înţelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în faţa lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtăşanie după toate rânduielile bisericeşti.

Ca de obicei, vedeta TVR a ales să petreacă sărbătoarea pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinţi. „Mă bucur că anul acesta, spre deosebire de anul trecut, putem merge cu toţii la Înviere”, mărturiseşte Iuliana, amintindu-şi de momentele triste pe care restricţiile impuse de pandemie le-au provocat în 2020. Cât despre pregătirea mesei de Paşti, aceasta cade, în mare parte, în sarcina... mamei, Iuliana fiind zilnic pe platoul de filmare, de dimineaţa până seara, pentru înregistrarea sezonului şase al emisiunii „Vedeta populară”.

Cu toate acestea, vedeta dezvăluie că, în ciuda programului încărcat, are o contribuţie cu tradiţie în familie: „Ca în fiecare an, îmi este rezervată bucuria de a face eu pasca, este oarecum specialitatea mea între preparatele pe care le pregătim cu această ocazie”, mai spune ea.

Pe 2 mai, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la prima ediţie de concurs „Vedeta populară”, la TVR 1.

Comentarii

Modifică Setările