Fashion

Eveniment exclusivist! Alexandru Ciucu a lansat o nouă colecţie vestimentară

Eveniment exclusivist! Alexandru Ciucu a lansat o nouă colecţie vestimentară camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Alexandru Ciucu a fost în centrul atenţiei, aseară, lansându-şi noua colecţie vestimentară, denumită “Toys & Tales 2016”, în cadrul unui eveniment exclusivist. Helmuth Duckadam şi Alexandru Ciucu Designerul vestimentar a prezentat noile piese vestimentare într-un mod inedit, sub forma unei expoziţii, completată de o demonstraţie de măiestrie în confecţionarea unui costum. Designerul a fost susţinut de soţia sa, dar şi de părinţii săi Astfel, în prezenţa a peste 300 de invitaţi, Alexandru Ciucu, alături de echipa de croitori de la Atelierul său de Înaltă Croitorie, a croit, cusut şi finisat o ţinută întreagă, mai exact ultimul din cele patru costume pe care i le-a dăruit lui Helmuth Duckadam. Gestul a fost făcut cu ocazia aniversării a 30 de ani de când echipa de fotbal Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni, iar cele patru costume i-au fost oferite fostului portar, câte unul pentru fiecare din cele patru penalty-uri apărate în prelungirile meciului de la Sevilla.

La evenimentul de lansare a noii colecţii, desfăşurat în Sala Le Diplomate din incinta Athenee Palace Hilton Bucureşti, au participat invitaţi de seamă, printre care ASR Principesa Maria a României, Anghel Iordănescu, Virgil Ianţu, Gabriel Cotabiţă, arbitrul Ion Crăciunescu si Ambasadorul Israelului – Dna Tamar Samash.

ASR-Principesa-Maria-Alexandru-Ciucu-Toys-Tales-2016
Alături de ASR Principesa Maria

Noua colecţie, “Toys & Tales 2016”, include, în linia masculină, costume business, leisure şi de ceremonie, iar vedeta colecţiei, este vesta pe care designerul a reuşit sa o integreze cromatic într-o manieră de excepţie în toate ţinutele colecţiei.

Ambasadorul-Israelului-costume-Alexandru-Ciucu-Toys-Tales-2016
Ambasadorul Israelului – Dna Tamar Samash.

În ceea ce priveşte linia de damă “Toys & Tales 2016”,Alexandru Ciucu s-a orientat către segmentul business premium. „Pentru moment am avut în vedere ţinuta office pentru zi şi cea de cocktail pentru seară.

Numele colecţiei, „Toys & Tales 2016”, a fost ales de Alexandru Ciucu avand o semnificatie anume: „Toys, adică jucării, pentru ca se spune că bărbaţii rămân copii iar, de-a lungul anilor, schimbă doar valoarea jucăriilor. Anul acesta am pregătit o colecţie cu "jucării" vestimentare pentru cei mai răsfăţaţi "copii". Tales, adica "povestile" pe care le am creat sunt dedicate doamnelor pentru ca se spune ca femeile se indragostesc "cu urechile". Si eu cred sunt un bun povestitor...”, spune designerul.

Haideţi să vedem şi ce alte vedete au fost prezente la acest eveniment!

Modifică Setările