Meghan & Harry

Exact ca Lady Di! Modul prin care Meghan a demonstrat că va pune îndatorirea de mamă mai presus de cea de la Palat

Exact ca Lady Di! Modul prin care Meghan a demonstrat că va pune îndatorirea de mamă mai presus de cea de la Palat

Meghan Markle e însărcinată cu primul copil, însă nu are parte de prea multă odihnă. În calitate de Ducesă de Sussex, fosta actriţă se află într-un turneu reprezentând coroana britanică.

Agenda lui Meghan Markle a fost full în aceste zile. Noua Ducesă de Sussex a fost nevoită să schimbe zeci de ţinute, să participe la evenimente oficiale şi să interacţioneze cu diverşi şefi de stat, dat fiind faptul că se află, alături de soţul ei, într-un turneu regal. Toate acestea în timp ce e însărcinată cu primul copil.

Totuşi, în mijlocul agitaţiei, Meghan pare să nu uite că trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei şi că – în curând – va fi mamă pentru prima dată. Ne-a oferit şi nouă şansa, cu mai multe ocazii, să ne dăm seama ce fel de mămică va fi Meghan Markle. În timpul unei ieşiri publice recente, Meghan a sesizat un băieţel, pe nume Joe Young (5), în mulţime, care plângea necontrolat, moment în care a lăsat la o parte îndatoririle regale şi s-a dus să-l consoleze.

Fără să ţină cont de faptul că orice ieşire în public este atent cronometrată de staff-ul de securitate, Meghan s-a îndreptat spre mulţime şi a interacţionat cu băieţelul din Noua Zeelandă. Asemenea regretatei Prinţese Diana, Meghan pare să aibă o sensibilitate pentru copii, ceea ce înseamnă că va fi o mamă dedicată copilului ei, nicidecum una distantă, care va pune îndatoririle de la Palat mai presus de cele de mamă.

Ulterior, Meghan a mai făcut un gest înduioşător. Ducesa i-a rugat pe cofetari să împartă prăjiturile destinate ei cu toţi copiii strânşi în faţa cofetăriei pentru a o întâmpina. Iată momentul înduioşător!

 

 

Modifică Setările