OK! TV Online

EXCLUSIV Adelina Pestriţu: "Am stat la două mese de Jennifer Aniston, la People's Choice Awards" VIDEO

EXCLUSIV Adelina Pestriţu: "Am stat la două mese de Jennifer Aniston, la People's Choice Awards" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Proaspăt reîntoarsă din Los Angeles, frumoasa brunetă ne-a povestit cum a fost să păşească pe covorul roşu de la Hollywood, unde a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Invitată în emisiunea Danei Săvuică, "E OK să fii vedetă?", imediat ce a revenit din Statele Unite, Adelina Pestriţu ne-a destăinuit cum a fost aventura ei americană în lumina reflectoarelor.

"Am atins-o pe Kim Kardashian, am stat de vorbă puţin cu ea - cât am putut, două-trei fraze, două-trei priviri. E super frumoasă şi am fost onorată că mi-a dat voie să mă apropii de ea, pentru că erau foarte mulţi bodyguarzi în jurul ei şi al tuturor celor din familie de care a fost însoţită şi a dat o regulă foarte strictă: "Nu fac poze cu nimeni la eveniment". Eu am fost onorată să-mi accepte prezenţa în preajma ei şi iată că am făcut acel selfie de care sunt mândră", a spus ea în platoul OK! TV.

Care a fost atmosfera acolo? "Au fost şi staruri din cinema la acest eveniment, au fost Jennifer Aniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jimmy Fallon. Eram la o distanţă de două mese de Jennifer Aniston, care a luat un premiu. Până să ia premiul, eu nu o văzusem. Eram super atentă, filmam, mă bucuram de moment, dar n-o vedeam pe Jennifer Aniston, pe care îmi doream să o văd în carne şi oase. Dintr-o dată, Adam Sandler a fost chemat să-i înmâneze primul premiu. A venit pe scenă, era superbă, strălucitoare, mai frumoasă decât la televizor. După ce şi-a luat premiul, a dispărut, n-am mai văzut-o. Când a fost chemată pentru al doilea premiu, mi-am spus: "Doamne! Cum? A stat în sală şi eu n-am fost să fac o poză cu ea? N-am profitat de moment?" Dar, imediat după ce şi-a luat premiul, a luat-o prin spatele scenei şi s-a făcut nevăzută", a mai povestit Adelina Pestriţu.

"N-am urcat pe scena aia. Mi-aş fi dorit să urc. Influencerii au fost premiaţi pe covorul roşu, la interviu, iar starurile internaţionale pe scenă", ne-a lămurit ea.

"Am făcut poză cu Giuliana Rancic, este superbă în realitate. (...) Prezentatoarele au fost strălucitoare, am făcut poză şi cu Morgan Stuart, şi cu Pink..."

Iată ce ne-a mai dezvăluit Adelina Pestriţu din aventura ei la Hollywood:

Modifică Setările