OK! TV Online

EXCLUSIV Adelina Pestriţu: "E foarte posibil să fim trei în luna de miere, dar barza e cam secretoasă"

EXCLUSIV Adelina Pestriţu: "E foarte posibil să fim trei în luna de miere, dar barza e cam secretoasă" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nominalizată la People's Choice Awards, la categoria Pop Culture Influencer, vedeta a vorbit despre familie, proiecte şi visul de-a ajunge pe covorul roşu din Los Angeles.

Invitată la "E OK să fii vedetă?", Adelina Pestriţu a spus că se simte flatată de nominalizarea la unele dintre cele mai importante premii ale industriei americane de media, People's Choice Awards.

"Îmi imaginez momentul în fiecare zi pentru că da, fac parte din categoria de nominalizaţi ai României. E vorba despre această gală recunoscută la nivel mondial şi eu am onoarea să mă aflu printre cei nominalizaţi. Suntem 8 la număr. E pentru prima dată în istoria acestor premii când s-a deschis această categorie pentru România. Şi sunt super fericită că sunt printre ei", i-a spus Adelina Pestriţu gazdei Dana Săvuică.

Întrebată dacă se simte într-o competiţie reală cu ceilalţi nominalizaţi (Selly, BRomania, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Laura Giurcanu, Maria Zvinca şi Nadd Hu), Adelina a spus că "sigur că este, pentru că toţi cei enumeraţi au foarte mulţi admiratori, fac o treabă foarte bună în mediul virtual". 

"Suntem pe ultima sută de metri, pe 18 octombrie se încheie votarea şi vom afla care sunt cei trei nominalizaţi care vor pleca în L.A., în Santa Monica, acolo doar unul este fericitul câştigător al premiului cel mare pentru cel mai bun influencer din România", spune cea care, dacă va reuşi să ajungă în Statele Unite "evident că nu voi rata această şansă colosală de-a mă poza cu idolii mei şi de-a face un super content de pe covorul roşu, pentru mine e o şansă unică".

Dar până la gala din Bucureşti de pe 31 octombrie, care va fi organizată de E! Entertainment şi OK! România, are o grămadă de proiecte profesionale de respectat, plus o pereche de năşit. Şi, credeţi sau nu, de la nunta ei din iulie cu Virgil Şteblea, Adelina n-a ajuns încă în luna de miere!

"N-am plecat, n-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente, trebuie să aflud dacă plec la L.A., dacă nu plec, ce se întâmplă..."

E din nou însărcinată, aşa cum se aud unele zvonuri? "Poate îl ducem în prima lui vacanţă, cum a fost şi Zeny, când avea patru-cinci luni în burtica mea, la New York. Deci e foarte posibil. Nu ştim încă, barza încă nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere".

Iată ce a mai spus Adelina Pestriţu la OK!TV:

Comentarii

Modifică Setările