Interviu

Exclusiv! Adelina Pestriţu e mult mai sensibilă de când a devenit mama: “Sunt copii amărâţi, aş mări alocaţiile”

Exclusiv! Adelina Pestriţu e mult mai sensibilă de când a devenit mama: “Sunt copii amărâţi, aş mări alocaţiile” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adelina Pestriţu a povestit ce ar face dacă ar fi preşedinţe pentru o zi. De când e mamă este mult mai sensibilă, aşa că ar da o lege favorabilă micuţilor.

Mai în glumă, mai în serios, Adelina Pestriţu a povestit că dacă ar deveni şeful statului ar împărţi bugetul în aşa fel încât bătrânii, dar şi copiii ar primi bani mai mulţi.

Pe 3 august 2018 a născut, iar de atunci viaţa I s-a schimbat. Este mult mai sensibilă cu micuţii, mai ales când îi vede pe cei amărâţi, care nu au multe posibilităţi.

“Ce distracţie ar fi. Cum e viaţa pe Instagram ar fi şi în realitate, în România. Eu empatizez foarte tare cu bătrânii şi cu copiii.

Cu bătrânii pentru că i-am iubit şi îi iubesc în continuare pe bunicii mei, chiar dacă nu mai sunt printrr noi, şi cu copiii, mai ales de când sunt mama.

Iubesc copiii, îi iubeam de când eram micuţă. Chiar atunci când aveam 10 sau 12 ani, i-am luat bagajul unui verişor şi l-am luat la bunica acasă, ca să îl cresc eu, asta în condiţiile în care nu eram urmărită de nimeni. M-au lăsat să am grijă o oră de el şi eu i-am făcut bagajele şi l-am luat la bunica ca să îl cresc, să fiu mama lui. Au fost şocaţi când au văzut.

Mai ales de când sunt mama sunt super sensibilă în privinţa copiilor şi mai ales atunci când văd copii amărâţi. Cred că aş fi foarte atentă în zona socială. Cred că aş mări pensile, aş mări alocaţiile. Dar bugetul statului s-ar duce. ”, a declarat Adelina Pestriţu exclusiv pentru OK, în emisiunea Danei Săvuică.