OK! TV Online

EXCLUSIV Amalia Enache, despre tatăl fetiţei sale: "A fost mult timp cu noi"

EXCLUSIV Amalia Enache, despre tatăl fetiţei sale: "A fost mult timp cu noi"

Vedeta Pro TV a făcut dezvăluiri despre viaţa personală şi despre revenirea la ştiri după doi ani petrecuţi cu fiica sa, Alma.

Invitată în emisiunea "E OK! să fii vedetă?", Amalia Enache i-a povestit Danei Săvuică cum este dincolo de pupitrul de ştiri de la Pro TV, ca femeie, mamă şi om împlinit.

"Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele şi tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum", a spus aceasta în studioul OK!TV.

Întrebată de Dana Săvuică despre cum reuşeşte să gestioneze o relaţie la distanţă, Amalia Enache a răspuns că: "Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(...) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste".

Referitor la regrete, ştirista de la Pro TV spune că: "Nu sunt Edith Piaf, să nu regret nimic. Nu regret nebuniile şi lucrurile aventuroase din viaţa mea, îndrăznelile, pentru că fie că am câştigat cu ele, fie că am pierdut, am mers cumva înainte, am îndrăznit. La final, sentimentul e că am îndrăznit s-o fac şi pe asta, că n-am stat locului. Ce regret este când am stat locului într-o situaţie despre care de atunci ştiam că nu e în regulă, că nu-mi face bine. Am stat din nişte motive care erau atunci, am stat din nişte frici, mi-era frică de ce ar putea să urmeze."

Totodată, Amalia Enache ar fi putut, poate, să aleagă să trăiască în străinătate, doar că "viaţa de aici mie-mi place foarte mult, mie îmi place serviciul pe care îl am. Nu există nici măcar o zi din viaţa mea în care să spun: "Aoleu, ce am de făcut astăzi?". Cred că pleci să cauţi în alte părţi când ceva nu ţi-e bine aici. Cred că, de fapt, prea binele de aici nu m-a lăsat să îndrăznesc nici măcar să visez că aş putea în altă parte. Şi există şi bariera de limbă. Pentru mine e foarte important să fac această meserie, iar această meserie se face cu nuanţele limbii materne. Cred că e foarte greu, trebuie să fii Cioran să te exprimi într-o altă limbă decât cea maternă mai bine chiar decât cei care o vorbesc de mici. Nu m-am simţit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă."

Despre reîntoarcerea sa la pupitrul ştirilor Pro TV, după doi ani de stat acasă cu fetiţa sa, Alma, vedeta a spus că: "mamele cu copii mici ştiu că nu e un relaş şi între noi există gluma că "Mă întorc la serviciu să mă mai relaxez puţin, să-mi trag sufletul. Ce bine că reiau serviciul!". Am început lucrurile totuşi nu brusc. E adevărat că am revenit, după doi ani, la pupitru la ştiri, seară de seară, în direct. Dar deja de când Alma a împlinit 1 an am început să fac lucruri care ţin de meseria mea: să prezint, am avut foarte multe prezentări pe scenă. Cumva mi-am reluat încet-încet antrenamentul şi mâna aceasta, astfel încât în august, când am revenit la ştiri, prima seară a fost ca şi cum n-aş fi lipsit sau poate ca şi cum aş fi venit după o vacanţă de o săptămână."

Iată ce alte dezvăluiri a mai făcut Amalia Enache la "E OK să fii vedetă?":

Modifică Setările