Interviu

EXCLUSIV Anamaria Ferentz, despre fostul iubit: „A fost una dintre cele mai frumoase relaţii pe care le-am avut“

EXCLUSIV Anamaria Ferentz, despre fostul iubit: „A fost una dintre cele mai frumoase relaţii pe care le-am avut“

Artista stabilită de ani buni dincolo de Atlantic ne-a vorbit deschis despre viaţa ei în America, cea mai recentă relaţie a sa şi reacţia pe care a avut-o la aflarea veştii morţii fostului său soţ, Marcel Toader.

Aş spune că la 43 de ani ai săi, care par mai curând 23, e neschimbată. Doar că, cu fiecare an petrecut în Statele Unite, Anamaria Ferentz e tot mai sigură pe ea, mai relaxată şi mai fericită cu noua ei viaţă de peste Ocean. Una din care iubirea nu lipseşte, chiar dacă n-a mai ajuns la altar după divorţul de Marcel Toader. Şi una în care fiecare nouă relaţie, cum e şi cea cu românul Christopher Flores, vine cu învăţăturile sale.

OK!: Anul trecut, ne vedeam pe plaja din Malibu. Acum eşti tot în Los Angeles?
Anamaria Ferentz: Da, locuiesc tot în L.A. Sunt îndrăgostită de zona în care stau. Interesant este că a fost construită în anii ’20, în perioada în care s-a născut şi bunica mea, şi tot timpul când merg pe străduţe şi văd casele astea superbe art-deco, nu mă pot abţine să nu fac comparaţia între cum trăiau bunicii mei la ţară, în 1924, şi oamenii de aici, care se plimbau cu automobile foarte fancy şi construiau case art deco şi magazine de lux. Tocmai de aceea mă simt, cumva, privilegiată să trăiesc în acest cartier select, care degajă un aer artistic, mai boem. Aici se merge mai mult pe jos, sunt mai toate muzeele importante ale Los Angelesului, sunt parcuri, mall-uri în aer liber, fântâni ca în Las Vegas – cei care au construit fântâna din faţa hotelului Bellagio din Las Vegas au construit-o şi pe cea de aici, din The Grove. Cel mai mare şi mai glamouros Starbucks e la colţul străzii mele, avem supermarket deschis nonstop, magazinul meu preferat, Trader Joe’s, este tot în colţ... Am tot ce vreau în zonă şi iubesc fiecare metru pătrat al acestui cartier. 

Cum e vara în California?
Aici, într-adevăr, te simţi ca într-o perpetuă vacanţă! Nu contează ce anotimp este, aici ai mereu ceva de făcut, de văzut, de experimentat. Stai în casă doar dacă vrei asta neapărat, în rest poţi avea milioane de posibilităţi de-a te distra. 

Am văzut că te-ai reîntors în imobiliare. 
Da, lucrez în imobiliare, ca mai totdeauna de când sunt în America. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group, dar e puţin diferit, în sensul că lucrez într-un birou, sunt office manager. Uneori plec mai devreme, alteori mai târziu, la 20.00 sau poate chiar mai mult. Dar e un program destul de flexibil şi îmi place că-l pot lua cu mine la birou pe Supai, căţelul meu. Cel puţin, de vreo lună încoace, e cu mine în fiecare zi la birou, nu mai stă singur acasă. Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic – iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! – deci e perfect.

Ţi-ai luat acel atestat de agent imobiliar pentru California?
Nu, nu mi-am luat licenţa pentru California, pentru că aveam nevoie de un job stabil. Muzica nu-ţi aduce bani constant şi atunci aveam nevoie de ceva constant financiar, de aceea am ales jobul pe care îl am acum. 

Modifică Setările