News

Exclusiv! Andreea Antonescu, declaraţii despre al doilea copil. Fiica ei Sienna abia aşteaptă: "Surioară sau frăţior"

Exclusiv! Andreea Antonescu, declaraţii despre al doilea copil. Fiica ei Sienna abia aşteaptă: "Surioară sau frăţior"

Andreea Antonescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Manolache. Acum a făcut dezvăluirile despre al doilea copil. Fiica ei îşi doreşte mult o surioară sau un frăţior. 

Cântăreaţa e foarte ocupată din punct de vedere profesional, are multe proiecte în derulare, foarte multe concerte în perioada aceasta, a sărbătorilor. Îşi face timp însă şi pentru viaţa personală. Are o relaţie cu Ştefan Manolache, reporter la Antena 1. După cum ne-a declarat în exclusivitate, Andreea Antonescu nu a divorţat încă de soţ, de Traian Spak, acesta nu are timp pentru a veni în România, să demareze actele. 

Artista se gândeşte însă la a-şi mări familia, la a face al doilea copil. 

"Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie.", a declarat Andreea Antonescu ]n exclusivitate pentru OK! Magazine. 

 

Cum se înţelege Ştefan Manolache cu fiica Andreei Antonescu

"Au aceeaşi pasiuni, mănâncă împreună, ba se uită împreună la aceeaşi desene, ba fac cele mai mari năzbâtii de pe faţa pământului. Câteodată să simt în plus, îşi spun sincer. Sunt prieteni, sunt prieteni foarte buni. Fac năzbâtii împreună, mănâncă ouă de ciocolată împreună, mănâncă ciocolată pe ascuns.", a mai adăugat vedeta.

Modifică Setările