News

Exclusiv! Andreea Bălan, despre primul Crăciun în 4: "O să stăm acasă, în familie"

Exclusiv! Andreea Bălan, despre primul Crăciun în 4: "O să stăm acasă, în familie"

Andreea Bălan va petrece Crăciunul de anul acesta în familie. Este prima oară când aniversează sărbătorile în 4, alături de comorile sale.

Andreea Bălan a dezvăluit că acest Crăciun este special, este primul în 4. Ea, George Burcea şi cele două fetiţe ale lor vor sta acasă. Mai mult decât atât, cântăreaţa ne-a mai povestit în exclusivitate că ea are parte de ajutor în creşterea fetiţelor, are o bonă, dar vine zilnic şi mama ei. 

"Crăciunul meu era total diferit faţă de cum au crăciunul copiii din ziua de azi. Noi nu aveam acces nici la informaţie, nici la dulciu, nici la portocale, acum copiii din ziua de azi au de toate. Ei nu cunosc lipsurile şi neajunsurile. E complet diferit!

Acum, Crăciunul este minunat şi mă simt completă. Dacă rămâneam la un copil, simţeam că ceva lipseşte. Mi-am dorit doi copii şi mi s-a îndeplinit visul. E greu, e obositor cu doi copii. Cine nu are, nu ştie. Încercăm să privim partea plină a paharului. E greu şi cu gelozia…

Am noroc că de dimineaţă, până la ora trei vine o bonă, e minunatăă şi de la trei vine mama. Tot timpul trebuie să fie doi oameni. E diferenţa mica de vârstă între ele, un om nu face faţă.

Crăciunul nostru o să fie minunat, în 4! Stăm acasă, în familie, apoi de Revelion am concerte.", a dezvăluit artista pentru OK Magazine.

 

 

Modifică Setările