OK! TV Online

EXCLUSIV Andreea Marin: "Sunt de 3 ani cu un om minunat, cu care vreau să merg cale lungă împreună" VIDEO

EXCLUSIV Andreea Marin: "Sunt de 3 ani cu un om minunat, cu care vreau să merg cale lungă împreună" VIDEO

Invitată la "E OK să fii vedetă?", vedeta de televiziune a vorbit deschis despre viaţa de familie. Iată ce spune şi despre o eventuală căsătorie.

Andreea Marin a fost invitată specială a Danei Săvuică, în platoul OK! TV, unde nu s-a ferit să răspundă celor mai personale întrebări şi să facă destăinuiri despre viaţa sa alături de fiica ei, Violeta, dar şi de partenerul său de viaţă, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Întrebată ce anume caută la un bărbat care să o facă fericită, Andreea Marin a răspuns că: "Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână", făcând referire la Adrian Brâncoveanu.

Va mai exista şi a patra căsătorie pentru Andreea Marin? "Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante.(...) Până la urmă, e vorba de potrivire. Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi! Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt. Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor."

În schimb, nu exclude posibilitatea de-a deveni a doua oară mamă: "Da, mi-aş mai dori un copil şi asta pentru că am deja un copil reuşit şi înseamnă că am nişte ingrediente bune de pus acolo."

Iată ce a mai povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii "E OK să fii vedetă?", moderată de Dana Săvuică:

Modifică Setările