News

Exclusiv! Aniversare cu surprize! Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales micuţa de pe tăviţa pregătită de naşi


Exclusiv! Aniversare cu surprize! Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales micuţa de pe tăviţa pregătită de naşi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fetiţa Dianei Bart a împlinit un an şi s-a ales cu o petrecere ca la carte. 

Prezentatoarea Flash Monden de la PRIMA TV a aniversat-o alături de prieteni pe fiica ei cea mică, Amina, iar emoţiile au curs, mai ales că Maira şi-a luat în serios rolul de soră mai mare. “Când Maira i-a spus surioarei ei mai mici "La mulţi ani, Amînă", şi a pus-o să sufle în lumânare, ne-a topit pur şi simplu! E o bucurie infinită, iar cel mai mult mă bucură că sunt două surori, care se iubesc tare mult. Am ales modelul tortului împreună cu Maira, care a pupat-o de cum s-au trezit şi i-a urat la mulţi an. Toată ziua a îmbrăţişat-o, ea i-a ales şi rochiţa pentru petrecere, a fost tare implicată”, spune Diana.

Vedeta Prima TV i-a rupt şi turta şi fetiţei sale şi a urmărit amuzată care sunt alegerile micuţei.  “A ales banii, cheia de la maşină şi rujul. Sper să iasă ceva bun din toate astea. Maira a ales iconiţa, pixul şi cheia de la maşină”.

Petrecerea aniversară a fost una restrânsă, la o terasă, unde toţi cei prezenţi s-au bucurat de o zi superbă şi de tortul cu…flamingo. “Chiar a fost un tort superb şi admirat de toată lumea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, am ales un flamingo roz, pe lângă frumuseţe, pentru că este o pasăre divină, un simbol al visurilor împlinite”

Imediat după ce au încheiat petrecerea, Diana, Mihai, Amina şi Maira au plecat într-o vacanţă de 5 stele, în Antalya. “Darul nostru pentru fete a fost o săptămână de vacanţă într-un resort pentru familie şi copii din Antalya, unde petrecem acum.  Sunt fericită la superlativ, simt că am făcut totul în viaţă şi nimic nu-mi mai lipseşte. Suntem tare fericiţi, mai ales că avem două fetiţe cuminţi şi dulci. Pe de altă parte, mă simt istovită, este foarte greu, cu tot ajutorul pe care îl am, dar mă ridic de câte ori mă gândesc la fericirea pe care ne-o aduc şi la tot ceea ce urmează în viaţă alături de ele”, spune Diana Bart.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările