Interviu

EXCLUSIV Brigitte Năstase şi Cornel Oană: „Suntem căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu“

EXCLUSIV Brigitte Năstase şi Cornel Oană: „Suntem căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu“

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz ne dezvăluie latura lor domestică şi ne vorbeşte despre certurile de la ordinea zilei, idilele trecute, dar şi despre relaţia cu Dumnezeu, presa de scandal şi Ilie Năstase.

Ea este femeia pe care pri­mul soţ a transformat-o în văduvă, al doilea a ră­nit-o la propriu şi la fi­gurat cu firea lui iute la mânie şi reputaţia de om de afaceri certat cu legea, iar al treilea soţ, Ilie Năstase, a transformat-o în vedeta de acum. Iar el este partenerul ei de afaceri şi cel care va deveni soţul nr. 4 al focoasei brunete, aflat în plin proces de acomodare cu notorietatea ei şi, de ce nu?!, cu spiritualitatea.

Că tot suntem în decembrie, ce vreţi să vă aducă Moşul?

Corne:l Linişte. Vrem să ne petrecem Crăciunul în familie şi să ne relaxăm.

Brigitte: Eu sper să termine copiii şcoala cu bine, în special fiul meu, care este clasa a XII-a şi chiuleşte uneori. Îmi doresc fericire, să trecem cu bine peste toate discuţiile din cuplu, pentru că avem, chiar dacă relaţia noastră e la început. Noi ne-am întâlnit pe 7 ianuarie, dar abia prin mai-iunie am devenit iubiţi. Ne-am asociat la magazinul meu, dar nu fără divergenţe. Eu eram foarte căpoasă, nu voiam schimbări, indicaţii…

Cum e partenera ta de business, Cornel?

Cornel: E un pic căpoasă, nu-i place să recu­noască atunci când greşeşte. Totuşi, petrecând mult timp împreună, am ajuns la un consens.

Brigitte: Dar şi el era foarte dificil la început!

Cornel: Şi eu sunt încăpăţânat, aşa e.

Brigitte: El mă enerva rău la început!

Cornel: Toată treaba era reciprocă, să ştii!

Şi cum aţi trecut de la enervare la iubire, totuşi?

Brigitte: El era necăjit şi a început, la un moment dat, să îmi povestească despre problemele lui. Atunci l-am luat cu mine la biserică. Eu sunt pen­ticostală şi a început să-mi placă să am cu cine să merg la biserică. Atunci mi-am dat seama că e un om special, pe care-l iubeşte Dumnezeu. Ne-am văzut unul altuia slăbiciunile, asta ne-a făcut să ne îndrăgostim unul de altul. M-a atras la el faptul că putea fi şi slab.

Pe Brigitte o ştie o ţară întreagă, despre tine, Cornel, nu ştim multe. Mai eşti însurat?

Cornel: Nu ştiu de ce presa a scris că mai sunt că­sătorit, pentru că eu am postat şi certificatul de divorţ… Sunt divorţat încă din 2017. Nu am copii.

A fost o căsnicie normală, care s-a finali­zat cu un divorţ pentru simplul motiv că ne-am dezvoltat, în timp, diferit.

Nici pe departe un divorţ aşa răsunător ca al ei, nu?

Nu, nu. A fost un divorţ de comun acord, încheiat la notar.

Brigitte: Cel mai mult n-am suportat să fiu trădată, de-aia am divorţat eu.

Înainte de Ilie Năstase, ţi se mai întâmplase să fii înşelată?

Mi s-a întâmplat cu primul soţ. El avea cluburi şi discoteci şi n-aveam eu cum să mă opun aventurilor lui. El a făcut infarct şi a murit când eu aveam 25 de ani, dar ani în şir după aceea am tot visat că eram înşelată. Rămăsesem cu obsesia asta. Şi, când am început relaţia cu Ilie, i-am spus că unicul lucru pe care nu-l accept e să fiu înşelată. El mi-a zis atunci că-i cel mai fidel bărbat, doar că glumea. Şi, pentru a nu mai fi înşelată, eu m-am tot operat anul trecut. Mă gândeam că, dacă ajung să arăt perfect la corp, n-o să mă mai înşele. Dar n-a fost aşa. Şi de-as­ta m-am despărţit de el, doar de asta.

Nu şi pentru că n-a vrut să facă un copil cu tine?

Eu vreau un copil încă din 2010, dar am aflat, după un an, doi de la nuntă, că el îi promisese fostei lui soţii, Amalia, că nu va mai face niciun copil.

Chiar e adevărată chestia asta?

Da! Ca să nu împartă casa şi averea lui cu încă un moştenitor. Şi eu am suferit foarte mult din cauza asta. Dar, din dra­goste, am acceptat condiţia asta.

Ai trecut prin trei căsnicii deja. Ce îţi doreşti de la relaţia actuală?

Îmi doresc o persoană care să nu fie violentă cu mine şi care să nu mă înşele.

Dar ţi s-a întâmplat să fii şi agresată fizic?

Da. Al doilea meu soţ, tatăl fetei mele, era violent.

Dar cum de i-ai ales ba infideli, ba bătăuşi?!

Recunosc că sunt o persoană foarte dificilă şi că de-asta i-o mai veni, din când în când, omului de lângă mine să dea cu mine de toţi pereţii…

Cât de dificilă e, Cornel?

Cornel: Nu neapărat dificilă, cât compli­cată, complexă…

Brigitte: Grandomană!

Cornel: Da, dar grandomania nu mă de­ranjează.

Brigitte: Ba asta îi frustrează pe bărbaţi! Şi cu Ilie a fost la fel, eu eram bărbatul în casă. Eu făceam business-urile, eu luam deciziile, eu ţineam casa…

Dar ştii că lumea crede că te-ai căsătorit cu Ilie Năstase din interes!

Dar eu aveam banii mei când l-am cu­noscut pe el!

Dar ai devenit un nume datorită lui, nu?

Da, dar Ilie m-a cunoscut de la tele­vizor.

Dar la divorţ n-ai ieşit avantajos din punct de vedere financiar?

N-am ieşit cu mai mulţi bani din căs­nicia cu el. Eu am avut două cluburi în Timişoara, aveam casa mea înainte de nunta cu el. Acum am un restaurant pe care l-am pus pe numele fiului meu şi nişte imobile în Timişoara. Problema mea n-au fost banii. Fiecare a fost cu banul lui în căsnicia noastră, dar avem şi acum business-uri împreună de unde avem amândoi de câştigat.

Cum au fost întâlnirile tale cu Ilie Năstase, Cornel?

Cornel: Ne-am întâlnit o dată sau de două ori, pe vremea când eu şi ea eram doar asociaţi, iar el credea că era ceva mai mult între noi decât un parteneriat de afaceri.

Brigitte: Eu mi-am dorit un bărbat care să împărtăşească aceeaşi credinţă cu mine.

Şi s-a întâmplat asta cu cei trei soţi ai tăi?

Nu. Eu m-am botezat penticostal acum opt ani. În credinţa noastră, nu înşeli!

Iar tu n-ai înşelat niciodată?

Înainte, când eram mică şi proastă, am înşelat. Dar urăsc cel mai mult trădarea! Eu întotdeauna mi-am dorit o familie bi­necuvântată în Domnul!

Îţi dai seama că imaginea asta a ta smerită e contrastantă cu cea de la televizor, de la evenimentele mondene la care participi, din pictorialele sexy în care ai apărut!

Dar am făcut pictorialul acela în urmă cu 15 ani! Eu am luptat cu femeile alea pe care le prefera Ilie şi încercam să arăt ca ele! Am făcut tot ce am putut ca să fiu cea mai bună femeie pentru el! Dar am greşit rău de tot!

Modifică Setările