News

Exclusiv! Brigitte Sfăt: “Nu pot spune că am o viaţă liniştită’’. Totul despre relaţia cu Ilie Năstase şi Florin Pastramă

Exclusiv! Brigitte Sfăt: “Nu pot spune că am o viaţă liniştită’’. Totul despre relaţia cu Ilie Năstase şi Florin Pastramă

Brigitte Sfăt e mai fericită ca niciodată. Bruneta spune că simte iubirea lui Pastramă în fiecare zi şi că acesta o copleşeşte cu gesturi pline de tandreţe, dar viaţa ei nu este una liniştită.

“Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte. De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii”, mărturiseşte Brigitte pentru OK!

Deşi a pierdut o sarcină, nu a renunţat la visul ei. “Momentan, vreau să mă refac după acea sarcină pierdută. Tratamentul pe care l-am făcut mi-a adus 10 kilograme în plus, aşa că sper să scap de aceste fluctuaţii de greutate. Nu ţin regim, pentru că am o viaţă foarte încărcată şi  nu am timp. Sincer, cel mai mult îmi doresc să rămân însărcinată şi să îi fac un copil. Cred că pentru el ar fi cea mai mare surpriză şi cea mai mare împlinire. În rest, ne facem unul altuia surprize. În urma cu două săptămâni am luat bilete şi am plecat în Italia, la cumpăraturi. De Revelion vom pleca într-o vacanţă”, adaugă Brigitte Sfăt.

Cu toate astea, chiar şi relaţia lor a trecut prin multe încercări, dar împreună au reuşit să le depăşească.

“De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genuchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi”, mai spune Brigitte pentru OK!

 

Mariajul dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase a ţinut opt ani. Astăzi, cei doi nu îşi mai vorbesc. Motivul? Fiecare dintre ei luptă pentru propria căsnicie. ‘’Relaţia dintre mine şi Ilie este una normală. Având în vedere că atât eu, cât şi el suntem la început în casnicie, am ales să nu discutăm, pentru că nu vrem să stricam ce şi-a creat fiecare frumos. Mă bucur pentru el”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările