News

Exclusiv! Care este cel mai scump accesoriu pe care îl are Ilinca Vandici

Exclusiv! Care este cel mai scump accesoriu pe care îl are Ilinca Vandici

E întotdeauna la modă, dar încearcă să nu exagereze niciodată. Ilinca Vandici admite că şi emisiunea pe care o prezintă a devenit o sursă de inspiraţie pentru ea.

Vedeta de la Kanal D obişnuieşte să investească în accesorii şi încălţăminte, iar cel mai scump obiect achiziţionat este o geantă de mii de euro. 

"Stilul de la emisiune nu este stilul pe care îl abordez zi de zi. Dacă vă întâlniţi cu mine în oraş nu vă închipuiţi că sunt gătită de gală, cu tocuri de 12 cm, machiată profesionist şi cu şase bucle în cap. Stilul pe care îl adopt la emisiune este extensia personalităţii mele, este rezultatul  la care am ajuns în şase sezoane de “Bravo, ai stil!”,  în care am învăţat şi mi-am asumat ţinute, stiluri diferite. Stilul meu de zi cu zi e relaxat, comod, confortabil, pentru că sunt o tipă activă. Am învăţat şi eu, ca şi telespectatoarele noastre, să îmi descopăr stilul cu adevărat, să îmi dau seama ce haine mă avantajează, să nu îmi cumpăr ce este în trend, ci haine care mă definesc. Sunt o tipă clasică din toate punctele de vedere, inclusiv vestimentar. Lucrurile în care investesc sunt accesoriile şi încăţămintea. Cea mai scumpă achiziţie este o geantă care a costat câteva mii de euro, este o piesă clasică ce nu se va demoda niciodată. O am de şapte ani, este în continuare în trend şi îmi salvează oricând orice ţinută banală, o scoate din anonimat", spune Ilinca pentru Ok!

Modifică Setările